reyting olayını batuhana söyledim seni etiketlememin sebebi eşkiya konusunda yazdıklarımın nedenidir anlamadan kendi kafana göre cevap yazıyosunBu konu hakında son mesajım:
Kendi aranızdaki probleme çoğul olarak konuşarak tüm Edho izleycisini katıyorsun bundan rahatsız oluyorum. Reytinge göre bugüne kadar dizi izleyen namerttir. Kurtlar Vadisi'ni 17 reyting alırkende izliyordum 7 reyting alırkende izliyorum. Gürkan Uygun'un Kaçak dizisini 52 bölüm izledim ortalama 3-4 reyting alıyordu. Tuba Büyüküstün'ün 20 Dakika ve Kara Para Aşk dizilerini izledim ortalama 3-4 reyting alıyordu. Yani sevdiğim oyuncuların dizilerini izliyorum. Kenan İmirzalıoğlu'nun her dizisini izlerim reytingi hiç önemli değil. Öyle bir konuşuyorsun ki; Edho 10 reyting alınca biz izlemeye başladık? Geçen yıl hazırlığı başlayınca tam o zamanlar izleyeceğimi söyledim. Şimdi de söylüyorum: Gürkan Uygun'un yeni başlayacak dizisi ”Sarı Mercedes Yarımcalı”yı izleyeceğim, kaç reyting alırsa da alsın. (Kaldı ki şu forumda reyting konusuna girmeyen tek kişi bendirim, ileti yollayınca arkadaşlar bin de bir bazen giriyorum.)
Sizden ricam birisine bir şey söyleyecekseniz benim üzerimden hiç konuşmayın. Özellikle @batuhankaralar ve @Çiğdem- ikinize de söylüyorum. Vadi'yi sevmiyorsanız izlemeyin bu kadar basit, hatır gönül için dizi izlenmez. Kıyaslama yapıyorsunuz ve insanlara cevap hakkı doğuyor.
Bin tane derdim sıkıntım var akşamları dizi izleyip kafa dağıtmaya çalışıyorum sizinlemi uğraşacağım. Bundan sonra kim mesajımdan alıntı yapıp Eşkıya ve Vadi'yi kötülerse engellerim ve bir daha da konuşmam bunu bilesiniz.
Ben iki diziyi de severek izliyorum. Tam 20 yaşımı doldurup askere gittiğimden beri yaklaşık 13 senedir babamdan bile akıl almadım. Yani bu saatden sonra sizden mi akıl alacağım?
Bu yazdıklarım @china_shangai abiyi bağlamaz. Bugüne kadar tek kırıcı lafını görmedim, ayrıca büyüğümdür kendisine saygısızlık yapmak istemem.
engellersen engelle kimseye eyvallah edecek değiliz biz 1 yazıyoruz sen 1000 cevap veriyosun mesajda ne yazdığımı oku önce sonra gelip bazı vadiciler şöyle yapıyor böyle yapıyor diyorsun