Beren erken gelsinde diziyi toparlasın. Bu ne bee.ss
ben birinci bölüme bakmistim baya sıkıldım begensem ara ara internetten bakardim ama Malesef . my nin bazı yönlerini elestrirdim ama kendi kategorisinde(entrika vs) bi albenisi vardı bu dizi de hic yok bu.beren gelse belki bir nebze toparlar ama yine de çok bir etkisi olmaz zaten çok geç geliyor. 10.bölüme dizinin reytingleri ne halde olur kimbilir. Beren gelince ekin değişecek mi? Aynı kalırsa o da bir fiyasko olur. Çok bariz bir şekilde beren büyük duruyor herkes ikisinin yaşını da bilirken onları birbirine eş olarak kimse kafasında oturtamaz.Ben feci sıkıldım.Annem izliyor diye duruyorum yoksa kapardım net. MY gibi içine çekemiyor bu dizi.
![]()
Dediğime geldiniz.Senaryo işleyişi pompy'nin senaryoları gibi. Anlatım falan berbat.![]()
+1 ama bu dizidekiş musti![]()
Dediğime geldiniz.![]()
AB ve ABC1 de lider oluruz.Ben yeni izlemeye başladım. Valla böyle devam etmez dizi.Umarım reytingler kötü gelmez.ss
ay sen ne anlarsın karadayıcı .ssHollywood müzikleri böyle mi olur.Timur boş yere para saçmış.
ABC1'den emin olma bence. Geçen hafta kıl payı birinci olmuştu.AB ve ABC1 de lider oluruz.
Bu bölüm daha iyiydi bence.ABC1'den emin olma bence. Geçen hafta kıl payı birinci olmuştu.![]()