Muhteşem Yüzyıl: Kösem 2. Bölüm Yorumları

2. Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    15
Ben feci sıkıldım. :( Annem izliyor diye duruyorum yoksa kapardım net. MY gibi içine çekemiyor bu dizi. :)
Hürrem dizide etkindi ama bu dizide olaylar daha Kösem etrafında degil. Ee dizinin adı Kösem olunca bizde de Kösem hakkında beklenti olusuyor. :(
Olaylar daha genislemeli ve süre kısalmalı.

Hürrem dizide etkindi ama bu dizide olaylar daha Kösem etrafında degil. Ee dizinin adı Kösem olunca bizde de Kösem hakkında beklenti olusuyor. :(
Olaylar daha genislemeli ve süre kısalmalı.
Sadece Hürrem değil ki MY'de her karakterin hikayesi ilgi çekiciydi ve o duyguları daha çok hissettiriyordu bu dizi daha yapay duruyor... Neyse zaman atlamasını bekleyelim bakalım..

Sadece Hürrem değil ki MY'de her karakterin hikayesi ilgi çekiciydi ve o duyguları daha çok hissettiriyordu bu dizi daha yapay duruyor... Neyse zaman atlamasını bekleyelim bakalım..
cennet,safiye,gölge iyi gidiyor şu anlık diğerleri biraz fos yılmaz şahinin kafasına odunla vurmalı :D

Benim mesajıma artı 1 diyen amcan mıydı. :A
totalde düşebilir ab ye belli olmuyor :F kendi kafalarına göre takılıyorlar:F

cennet,safiye,gölge iyi gidiyor şu anlık diğerleri biraz fos yılmaz şahinin kafasına odunla vurmalı :D

totalde düşebilir ab ye belli olmuyor :F kendi kafalarına göre takılıyorlar:F
Benzer bir şey diyoruz aslında. Tonla karakter var sabahtan beri yeniçerileri izliyoruz. :F

Yok artık çiçekçilik yapıyor Ahmet.:F Tamam çocuk dedik ama MY'de çocuk şehzadeler tahta çıkmak savaşa gitmek için can atardı bu kadar olmaz.:X