yok şikeden önce yılmaz şahin varDizi yarın düşecek artık kesinleşti ne düşünüyorsun.Yarın çıkıp şike deme bu bölüme fazla bekleme. .ss
Bu adam ne içmiş yazarken acaba yarım saattir yeniçerileri izliyoruz farkında mısınız?yok şikeden önce yılmaz şahin var![]()
1 ocak dolusu yeniçeri @Çiğdem- izlesin diye yapıyordurBu adam ne içmiş yazarken acaba yarım saattir yeniçerileri izliyoruz farkında mısınız?![]()
ayy bune beee diziyi sizmi izliyorsunuz yoksa benmi izliyorum konuda herkesten çok benim ismim dolaşıyoryeni bölüm başlıyor ekran başına@Çiğdem- @destere @sürgünüm @mrt-06 @Harunnn60 @Almila @GunesinOglu (pis) @tolgab
en çok çatlayan sens,n yaayy bune beee diziyi izmi izliyorsunuz yoksa benmi izliyorum konua herkesten çok benim ismim dolaşıyor![]()
Bu kadın Yılanların Öcü'ne iyi gidermiş aslında.Aynen çok sevdiğim oyunculardan biri![]()
ayol onlar ne anlar büyüdenYine büyücüleri soktular diziye.ss
Niye imamaları sokmazlar.
andro orda ben neyim dedi ? o kısmı kaçırdım ya aslen neyim dedide ?Çok karakter var. Bir- iki tanesini kessin yada öldürsun.![]()
Masrafını karşılamak için mecbur reklam verecek niye şaşırdın.aaa reklam 😱
ayol ne masrafı rakip mi var abc1 de rahat diziMasrafını karşılamak için mecbur reklam verecek niye şaşırdın.![]()