Paintle mi yapmışlar.
ayol pompy e söyleseler daha iyi yaparmışPaintle mi yapmışlar.![]()
Kimin verdiğine bakılabiliyormuş ben üşenmiştim bakmaya.
stat tv abartmış canlı yayın açılmadan önce 40 saniyelik reklam koymuş siteye reklam atlanamıyorYatağa girmiyor mu bunlar ne saçma.![]()
stat tv abartmış canlı yayın açılmadan önce 40 saniyelik reklam koymuş siteye reklam atlanamıyor![]()
beyazsoy olsa sana haddini bildirirdinonoşlar bayağı aleyhte çalışıyor ama işte nafile çabatarihi ne kadar parlatsalarda boşuna yırtık don yama tutmaz
)
yok ben kullanmadım zaten geçen hafta da ortalama dedim
mesajı tamamlayana kadar bölüm biterdi ü sayfalık mesajlarla cevap veriyor haliyle 3 saate bir mesaj düşüyor zaten ikinci mesajında saat 03 oluyor uyumuş oluyorum sorun olmazdı yanibeyazsoy olsa sana haddini bildirirdi
yok ben kullanmadım zaten geçen hafta da ortalama dedimbu hafta geçen haftaki gibi olursa reyting artmaz hem uzun bölüm hem uzun sahneler izleyici sevmiyor işte kurt seyitte gördük
![]()
ay neyse anastasia @Çiğdem- i tarif ediyor galiba yaşlı-çirkin-kızların kalbini yiyormuş falanmesajı tamamlayana kadar bölüm biterdi ü sayfalık mesajlarla cevap veriyor haliyle 3 saate bir mesaj düşüyor zaten ikinci mesajında saat 03 oluyor uyumuş oluyorum sorun olmazdı yani![]()
Özet hala devam ediyor.![]()
dikkat ediyon mu vadi konusunda canlı anlatıma geçildi daha özette2.32 sürdü dizi. Özet uzun olabilir.ss
Ama mesela yabancı dizilerde koskoca sezonu 30 saniye özet yapıyorlar.2.32 sürdü dizi. Özet uzun olabilir.ss