18 Kasım 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
18 Kasım 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

02-modern-family-empire.w750.h560.2x.jpg

Çarşamba Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

Arrrow tekrar 1.0 reytinge çıkarak oranlarını arttırdı. Dizi The Flash'tan sonra kanalın en çok izlenen 2.dizisi.

Supernatural ise 0.7 reyting alarak geçen hafta ki reytingini korudu. Sezona genel olarak baktığımız zaman dizinin bir inişli bir çıkışlı reytinglerini görmek mümkün.

Çarşamba gecelerinin reyting rekortmeni olan Empire ise düşüşe son vererek bu hafta 0.2 reyting arttırdı. Dizinin reytingleri geçen sezona göre kötü gitse de hale oranları çok iyi.

ABC'nin hit dizisi Modern Family 2.8 reyting alarak yine iyi gitti. Rakibi Empire olmasa 3.0 reyting üstüne kesin çıkabilir.

Bu sezonun yeni dizilerinden birisi olan Rosewood, 1.4 reyting alarak Fox'un ortalamasına göre iyi gidiyor denilebilir. Arkasında Empire desteği olmasa acaba ne yapar diye düşünmeden edemiyoruz.

Survivor 2.0 reyting alarak CBS'yi her zaman ki gibi idare ettirdi bu zorlu günde.

İşte Çarşamba Gecesinin Reytingleri;

Reytingleri öğrenmek içi bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Empire yükselmiş ama 5.0 reytinge çıksa daha iyi olur bence. :D @xemrexxx @destere

@Çiğdem- in dizileri artmaya devam ediyor artık Arrow'da bir 5 sezon sürer. :A Kız şaka maka bu sezon dizilerde yüzün gülüyor. :A
arrow hakkında niye yorum yapmadın :) arrow un constantinli bölümü 1.5 reyting aldığında ben demiştim bu fazladan reytingleri size constantine getirdi diye ama @Çiğdem- le @mrt-06 marifeti oliver yuvarlağında aramıştı ? :)) noldu hanı noldu şimdi constantine olmayınca 1 reytingi zor almışsınız dahada beter olsun oliver ölsün umarım üstünden b,irde dozer geçer :)))

arrow hakkında niye yorum yapmadın :) arrow un constantinli bölümü 1.5 reyting aldığında ben demiştim bu fazladan reytingleri size constantine getirdi diye ama @Çiğdem- le @mrt-06 marifeti oliver yuvarlağında aramıştı ? :)) noldu hanı noldu şimdi constantine olmayınca 1 reytingi zor almışsınız dahada beter olsun oliver ölsün umarım üstünden b,irde dozer geçer :)))
Bu dizi en fazla 1.1 reyting aldı yanlış hatırlıyor olabilirsin. :D

O konuyu @mrt-06 açmış o yüzden aklımda yoktu. :D
11 Kasımda 0.9 reyting almış. :D 4 Kasım'da ise 1.0 reyting almış.
Hangisinde geldi Constantine? :X
benim aklımda yoksa pilli çocuğun 1.5 luk reytingimi geliyor :) ben karıştırdım sanırım :) ama olsun oliver yuvarlağı için söylediklerim sonsuza kadar bakidir :))

ozamanda 1 reyting almıştı ayoll :F:F:F
arrow flashtan sonra 1 reyting alabilen 2.dzimiz @destere :F:F:F

ayy ayrıca süpernaturalda inişli çıkışlı gitmesinin sebebi şu @Harunnn60 bazı haftalar ana konuyla bağlantılı bölümelr veriiyor ama bazı haftalarda konudan bağımsız avcılık bölümleri oluyor yanı bağlantılı konularda yükseliyoruz avclık bölümlerinde düşüyor:F

ayy ayrıca süpernaturalda inişli çıkışlı gitmesinin sebebi şu @Harunnn60 bazı haftalar ana konuyla bağlantılı bölümelr veriiyor ama bazı haftalarda konudan bağımsız avcılık bölümleri oluyor yanı bağlantılı konularda yükseliyoruz avclık bölümlerinde düşüyor:F
constantine le 1.5 reytinge çıkmadımı ? :)

Hmm anladım. :D TWD gibi yani. :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,358
Üyeler
8,487
Son Üye
riksU