17 Kasım 2015 Salı ABD Reytingleri

Flash'ın bölümü güzeldi, fakat reytingleri arttırmak için bir adım değildi, reklamı gören izlemeye gelmeli olsa ki. :D

Agent of Shield'in heyecanlı bölümlerinden biri olmasını bekliyorum, onu izleyip günü noktalarım birazdan. :)

midemi kaldırma bee şimdi birşeyler atıştırıcam :A:A:A

izlediğim diziler hariç diğerleri bitsin bencede cw kanalımızı lekeliyorlar:F

o zaman daha iştah açıcı şeylerden bahsedeyim :))

neyse anten düzelten adamdan bir resim olsun :)

25939_20100216063742.jpg

Chicago Med çok iyi başlamış, Chicago P.D. ve Chicago Fire'ın izinden gitmesi yüksek ihtimal. The Flash biraz düşse de CW standartlarında hala olağanüstü. :)

artık seninle konuşa konuşa senin dilini çözdüm :) düzeltmene gerek yok ben anlıyorum zaten :)
klavyemin tuşları basmıyor yaaa çoğu zaman eksik çıkıyor bende düzeltmiyorum öyle dooğal haliyle kalsın diye ama az öncekş mesaj yanlış anlaşılabilir oyüzden:F:F:F

@destere sen olmasan konularım az hit alacak çok teşekkürler. :D Girdiğin her konu çoşuyor. :D Tabi @Çiğdem- i de unutmamak lazım. :X
anten düzelten adam hakkında fikrini yazmamışsın :))

klavyemin tuşları basmıyor yaaa çoğu zaman eksik çıkıyor bende düzeltmiyorum öyle dooğal haliyle kalsın diye ama az öncekş mesaj yanlış anlaşılabilir oyüzden:F:F:F
aboooow iyiki yanlış anlamamışım :)) vallahi cümlen çok kötü yerlere gidiyormuş neyse kimse görmemiştir :))

ihtiyaç olmadığı için değilde görüntü bozuk olduğu için kullanmıyorsundur :) hem internet artık tv yi aratmıyor yakın zamanda intertv ler her yerde yaygın hale gelecektir :)
Görüntüsü tabi kötü ama ondan ziyade artık eskisi kadar tv izlemiyorum. :D Dediğin gibi internet daha yaygın. :D