- Reaksiyon puanı
- 17,850
- Puanı
- 1,061
ben dedim ama adamım yemez bu numaraları. 🙄Abdurrahman gidici 😱
Ins olmez yine aksiyon bol olacsk ysrin 12 olurben dedim ama adamım yemez bu numaraları. 🙄
valla 12'lik bölümdü olmadı 11.5 üstü almalı.Ins olmez yine aksiyon bol olacsk ysrin 12 olur
sanmam fake sahne bu arada haftaya bol maneviyatlı bir bölüm bizi bekliyor.ibnül arabi ile hasret gidereceğiz.ohaaa noyan'ım abdurrahman'ı öldürdü mü??? 😱
fragmanı izleyince ilk sezonlar aklıma geldi. arabi'nin zikir sahneleri falan.sanmam fake sahne bu arada haftaya bol maneviyatlı bir bölüm bizi bekliyor.ibnül arabi ile hasret gidereceğiz.
Alacakvalla 12'lik bölümdü olmadı 11.5 üstü almalı.
Aynen abi iyi tahminbu arada fragmanda ertuğrul ve ibnül arabi medrese gibi bir yerde.o medrese yunus emrede kullanılan medrese malum halepteki dergah şuan yunus emre için kullanılıyor.o yüzden bu sahneler için taptuk emrenin dergahını kullanmışlar.
12facete bölüm yorumlarında bir tane bile olumsuz yorum yok herkes çok beğenmiş bölümü ee hakkaten süper bölümdü.
yunus emre'yi izler miydin? ocak'ta yeni sezon başlıyor.facete bölüm yorumlarında bir tane bile olumsuz yorum yok herkes çok beğenmiş bölümü ee hakkaten süper bölümdü.
evet tüm bölümleri izledim.günlük dizi olarak iyiydi ama haftalık dizi olarak o tempo yetmez.tempoyu ve senaryoyu daha kaliteli hale getirmeleri lazım.öyle olursa izlemeye devam ederim.bakalım göreceğiz ocaktayunus emre'yi izler miydin? ocak'ta yeni sezon başlıyor.
Kimin en iyi olduğunu biliyoruz )))))aslında buraya gelip kötülemem gerekir ama neyse elem keder bana uygun değil))
hayme ana daha fazla ön plana çıkmalı dizideki en iyi 3 oyuncudan biri