insanlar zamanla değişebiliyor bundan 10 yıl öncede bunu dinliyordumGeçen sefer paylaştığımda sonunda kulağımızın pasını silecek bir şarkı ile geldin demiştin.)
Sensiz olmuyor cidden. Bu hafta muhteşem bir parça seçtim sırf senin için.
insanlar zamanla değişebiliyor bundan 10 yıl öncede bunu dinliyordumGeçen sefer paylaştığımda sonunda kulağımızın pasını silecek bir şarkı ile geldin demiştin.)
Sensiz olmuyor cidden. Bu hafta muhteşem bir parça seçtim sırf senin için.
Ayy ne şikesi sıla sevenler fazla Ee haklılar adamlar sevilmeyecek gibi değil ki hatunum şimdi ne koysam sorun o
İlk iki olur gibi. Tam puan konusuna recapta karar verecem recapı iyi seçen kazanır. @Maskeli FedaiKaty daha paylaşmadı. Paylaşsın onuda severler bu hafta.
Sendende muhteşem bir puan bekliyorum.
İnş. Canım.
Katy son kozu ile geliyor yoksa sana verirdim. Hem benim sana verecek daha çok tam puanlarım var sende bu hafta önde tut beni.
O kadar güveniyorsun yaniBu hafta ne koysan beni geçemezsin.
insanlar zamanla değişebiliyor bundan 10 yıl öncede bunu dinliyordum
ve o zaman jüri olsaydım buna tam puan verirdim onun için geçmişle yargılamayın beni geleceğim parlak benim )
İlk iki olur gibi. Tam puan konusuna recapta karar verecem recapı iyi seçen kazanır. @Maskeli Fedai
O kadar güveniyorsun yani
Diğer şarkıları görmem lazım şekerim2 hafta öncesiydi. Çok değişim olmamalıydi.
Özelden attım yaa. Bol bol dont Stop the Music diyor.
Sen sevdin mi onu söyle bana.
ayol ben o pisi yolarım kıvırcık saçı da kalmadı .ss
Diğer şarkıları görmem lazım şekerim
şarkısına bağlı kötü bir şarkıyla gelirse şutlarız marulu1 puanı haketti bu hafta.
Duruma göre 7 olabilir yani.
Yalın'ın şarkı açıklandı ona göre yorumla.
Üşendim bakmaya. Zaten sana çok tam veresim yok şu anlık ama yarın neler olur bilemem.2 hafta öncesiydi. Çok değişim olmamalıydi.
Özelden attım yaa. Bol bol dont Stop the Music diyor.
Sen sevdin mi onu söyle bana.
Üşendim bakmaya. Zaten sana çok tam veresim yok şu anlık ama yarın neler olur bilemem.
Ben unuttum felan anlamam beni en başa etiketliyeceksin bakmıyorum özel bir tanıtım yap benim için....Dinle bakalım. Bence çok hoşuna gidecek.
@ABAY_06 reis sende üstte ki mesaja bak istersen. Unuttum etiket yapmayı.
Where Have Your been We Found Love aşkına biraz daha arttır. Yarın kösem var hem kösem kardeşliğimiz de var oradanda arttır 5+ olsun.
Onun şarkısı daha iyi şuan1 puanı haketti bu hafta.
Duruma göre 7 olabilir yani.
Yalın'ın şarkı açıklandı ona göre yorumla.
Ben unuttum felan anlamam beni en başa etiketliyeceksin bakmıyorum özel bir tanıtım yap benim için....
Şarkım dinleyenlerin öyle içine işlemiştir ki duygularını kelimelere nasıl dökeceklerini bilememişlerdir.Yarın güzel bir gün olacak. Özelde olanların hepsi Çiğdem'in suçu bil onu değerlendirme dışı tut yani.
Bu arada neden kimse senin şarkıyı yorumlamadı.
Ne kadar iyi adamsın