TRT 1'den Kore Uyarlaması Yeni Bir Dizi

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1429890940.jpg

Bir Aşk Hikayesi, Zeytin Tepesi ve Günahkar gibi dizilerin yapımların imzasını taşıyan MF Yapım, TRT 1 için yepyeni bir dizi hazırlığında.

Temmuz sonunda yayına girmek için hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda; Pis Yedili, Eski Hikaye ve son olarak Yedi Güzel Adam dizisinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu'nun yer alması bekleniyor.

What Happens to My Family uyarlaması yapım; içerisinde aşk, nefret, dram her şey var. Tam bir aile dizisi...

Dizideki olay; eşini yıllar önce son çocuğu Dal Bong'un doğumunda kaybetmiş, 3 çocuğa sahip aile babası Cha Soon Bong ve onun çocuklarının etrafında geçer.

Ekranlar iyice Kore Uyarlaması doldu. :(

Uraz Kaygılaroğlu çok iyi bir isim, umarım başarılı olur.

yine mi kore :( tamam kocamın ailesiyle kiraz mevsimi tuttu ama başka tutmuyor işte ısrar etmeyin artık.ss

TRT 1 de sonunda Kore uyarlamalarına girişmeye başlamış. Ama tutacağını düşünmüyorum maalesef.

kore dizileri çok güzel oluyor ama bence uyarlamaları iyi
yapamıyorlar yoksa tutar bence

ay bunu da izlemedim . bu kanallar benim dizilere bulaşmıyor nedense bi kiraz mevsimi vakası var sadece :D

MF Yapım Kore dizilerinden vazgeçmiyor. Senaryo da kesin Makbule Kosif'e aittir. :F Ama Uraz Kaygılaroğlu iyi bir seçim olmuş. :)

Güneşi Beklerken'den dolayı Kore uyarlamalarına sempatim var. Uraz fena seçim olmamış kadroyu bekliyoruz bakalım. :)

Urazin trtdki ucuncu dizisi olacak :) iyi bir oyuncu

Baba candir dizisimi bu ? :)

Trt'de mi Kore uyarlaması işine girdi.))))) Bu çocuk Baba Candır'da oynamıyormuydu.

Ben :D
bu forumu daha pek iyi bilmiyorum. ayarlari kurcalarken bu konuda yorum yapmis oldugumu gördum ilgimi cekti ve o konuyla bu dizi aynimi diye merak ettim :)
He bende hiç dikkat etmemişim direk başlıktan konuya yorum attım. :D

Bu arada Hşg naber görünmüyosun pek Survivor başlıyınca seni burlarda görcez herhalde gine.

He bende hiç dikkat etmemişim direk başlıktan konuya yorum attım. :D

Bu arada Hşg naber görünmüyosun pek Survivor başlıyınca seni burlarda görcez herhalde gine.
yo ben hep buralardayim :) bu sene survivor izlermiyim bilmiyorum :) Bu sezon cok tv izliyorum. buraya gunde 20 kere bakiyorum ama haftada 1 kac kere online oluyorum