16 Kasım 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
16 Kasım 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

jane-the-virgin-dizisi.jpg

Pazartesi Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

Supergirl 0.1 reyting yükselerek 1.8 reytinge yükseldi. Eğer dizi bu oranlarını korursa 2.sezon onayını rahat alacaktır.

CW dizileri yükselmeye devam ediyor.

Crazy Ex-Girlfriend 0.4 reytinge yükselirken Jane the Virgin ise 0.2 reyting artarak 0.6 reytinge yükseldi. 2 dizide hala ben buradayım diyor.

NBC'nin yeni dizilerinden olan Blindspot 2.3 reytinge yükseldi. Dizi bu sezonun en güzel işi oldu diyebiliriz. Kanalının NBC olduğunu da düşünürsek bir tebriği daha hak ediyor.

Fox'un Gotham'ı ise 0.1 reyting artarak 1.6 reytinge yükseldi. Dizi şuan kanalın en çok izlenen 2.dizisi olduğu için 3.sezon onayını rahat alacaktır.

The Voice 3.1 reyting ile her zaman ki gibi geceni galibi oldu.

İşte Pazartesi Gecesinin Reytingleri;

Reytingleri öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle!

Tüm dizilerim yükselmiş. Özellikle Blindspot'un yükselmesine ayrıca sevindim. Bu hafta müthiş bir bölüm bizi bekliyor. :)

CUB_8R8UkAAh7PL.jpg

@Çiğdem- in dizileri yükselmeye devam ediyor :)

mesela biri 0.0001 artmış kendi rekorunu tazelemiş diğeri onunlada yetinmemiş 0.001 artmış daha büyük bir baaşrıya imza atmış artık bu yükselişlerden sonra bir 10 yıl daha devam ederler :)

gotham ın yükselişine sevindim :)
süpergirl tahmin ettiğim gibi onun ortalama reytingi normalde 1.5 olmalı hala 0.3 lük fazla bir reytingi var :)

mesela biri 0.0001 artmış kendi rekorunu tazelemiş diğeri onunlada yetinmemiş 0.001 artmış daha büyük bir baaşrıya imza atmış artık bu yükselişlerden sonra bir 10 yıl daha devam ederler :)

süpergirl tahmin ettiğim gibi onun ortalama reytingi normalde 1.5 olmalı hala 0.3 lük fazla bir reytingi var :)
:F:F

0.04 ve 0.06 yeter onları en az 3 sezon daha götürür.:D @Çiğdem- :A

Supergırl iyi gidiyor.
Gotham bu sezon daha iyi. @Çiğdem- dediklerin çıkıyor sanırım. :A Yalnız senin bakire yükselmiş. :A
@xemrexxx
aaa bugünkü cw dizileri @xemrexxx in saçma sağan dizileri benim kaliteli fantastik dizileim yok bugün @destere :A:A:A

süpergirl tutucak gibi görünüyr @Harunnn60 :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,357
Üyeler
8,487
Son Üye
riksU