Rihanna mı benim seçtiğim demeyin lütfen... Onun puanı daha kötü emre yine iyisiniz arkadaştan fazla vermişim
Allah sana doğru düzgün bir kulak nasip etsin. Muhteşem söylüyor kadınlar neyini beğenmedin.
Rihanna mı benim seçtiğim demeyin lütfen... Onun puanı daha kötü emre yine iyisiniz arkadaştan fazla vermişim
Aslında hepsi güzel şarkılar... Lakin en güzeller arasında tercih yapmak zorundayız hal böyle olunca bazılarına kötü puan vermemiz gerekir yoksa hepsinin puanı benim için çok yüksektir...Allah sana doğru düzgün bir kulak nasip etsin. Muhteşem söylüyor kadınlar neyini beğenmedin.
Aslında hepsi güzel şarkılar... Lakin en güzeller arasında tercih yapmak zorundayız hal böyle olunca bazılarına kötü puan vermemiz gerekir yoksa hepsinin puanı benim için çok yüksektir...
Teşekkür ederim bu düşünceniz umarım sonuçlar açıklanınca da devam ederKulaktan girince iyi çevirdin.
Geçen hafta iyi vermiştin. Yabancılara karşı olan timden değilsin belli o sebeple umut kesmiyorum senden.
Teşekkür ederim bu düşünceniz umarım sonuçlar açıklanınca da devam eder
Verdim.
Sılamı nasıl buldunVerdim.
@Çiğdem- Zeki Müren'den vazgeçtim Emel Sayın ile katılacağım.
@GunesinOglu çitlenbiğim yeni sezon olacak mı? Olacaksa ne zaman olacak.
geçen haftadan daha kötüydü geçen hafta iki puan verdiğime göre bu hafta kaç puan geliyor artık tahmin etmen lazım
kuzu kuzuya 2 puanmı verdin sen müzik katili 😱😱geçen haftadan daha kötüydü geçen hafta iki puan verdiğime göre bu hafta kaç puan geliyor artık tahmin etmen lazım
Daha çok beklersiniz.yabancıları bu hafta türklerden açık ara iyi buldum ve şunu demek istiyorum ne kimseyi kayırıyorum nede kin besliyorum ben zevkime göre oyluyorum yabancıları geçen hafta ikisini birden orta sıralarda bırakmıştım yarışmada desteklediğim yalına bile bu hafta kötü verdim yine sevdiklerimden ceceli geride kaldı son haftalarda hep kötü verdiklerimden ahmet kaya barış manço bu hafta iyi verdim, sıla son haftalarda çok düşsede ilk 8-9 hafta iyi verdim sevdimmi veriyorum yanı kısaca zevkime göre adil farklı oyluyorum her hafta
rihanna - shakirayıda yanına alarak bu hafta estek kuvvetle gelmiş oldukça iyiydi @sokak sanati
katy - geçen hafta hafif düşüşten sonra yine yükseldi 1 milyarı aşmış değerli bir klip @Harunnn60
tarkan - yeni şarkılarından ısınamadıklarımdan ama kötüde almadı ortalama sayılır @Maskeli Fedai
sıla - çok düştü bu hafta istediğim patlamayı yapamadı nakaratı bile pek ayırt edilemiyordu @denizz19
ceceli - bu hafta geride kalanlardan oldu çok sevmediğimdi ve çok zor haftaya geldi🙁 @EFE UYSAL
yalın - keyfi sonunda dışında 2.kötü verdiğim oldu üzgünüm ama adil oylamak zorundayım @Bully
ahmet kaya - şarkın ne zaman biticek diye bekliyor herke bu hafta bendende iyi aldın @Yiğitt
manço - bize böyle efsanelerle gel işte hakkını veririz iyi puan verdim bende @-potterhead-
yıldız - benimde kullan dediğim bir şarkıydı haftayı atlatman lazım umarım kıymeti bilinir @xemrexxx
Güzeldi kötü puan vermedim fakat bu hafta bazı şarkılara göre biraz daha gerideydi sanki.Sılamı nasıl buldun
En azından kötü demiyorsun bağımlılık yapıyor yoksa.Güzeldi kötü puan vermedim fakat bu hafta bazı şarkılara göre biraz daha gerideydi sanki.
Bu hafta Rihanna bence daha iyidi hatta bayağı beğendim Katy de iyiydi fakat pek bana hitap edemedi ortalama verdim diye hatırlıyorum.@mrt-06 Katy nasıldı?
hayır be 2.sezon halit ergenç vardı zerdada cahal yavuz bingöl öldüydü : kara melek i hatırlamıyorum bir tek yasemin saylan kalmış oradan aklımdaayy hadi ordan bee kara melek ve zerdanın başarısnı bile halit ergence yıkıyorsun bilmeek bizi kandırıcaksın belkide çaycı rolundedir hahaha
Yıldız Tilbe'yi mi seçmiş? çok pis puan verdim
dedikodumu yapmayan la .ssEvet kendisi Yıldız ile yarışıyor.
Bırak o ucubeyi Rihanna nasıldı.
yabancıları bu hafta türklerden açık ara iyi buldum ve şunu demek istiyorum ne kimseyi kayırıyorum nede kin besliyorum ben zevkime göre oyluyorum yabancıları geçen hafta ikisini birden orta sıralarda bırakmıştım yarışmada desteklediğim yalına bile bu hafta kötü verdim yine sevdiklerimden ceceli geride kaldı son haftalarda hep kötü verdiklerimden ahmet kaya barış manço bu hafta iyi verdim, sıla son haftalarda çok düşsede ilk 8-9 hafta iyi verdim sevdimmi veriyorum yanı kısaca zevkime göre adil farklı oyluyorum her hafta
rihanna - shakirayıda yanına alarak bu hafta estek kuvvetle gelmiş oldukça iyiydi @sokak sanati
katy - geçen hafta hafif düşüşten sonra yine yükseldi 1 milyarı aşmış değerli bir klip @Harunnn60
tarkan - yeni şarkılarından ısınamadıklarımdan ama kötüde almadı ortalama sayılır @Maskeli Fedai
sıla - çok düştü bu hafta istediğim patlamayı yapamadı nakaratı bile pek ayırt edilemiyordu @denizz19
ceceli - bu hafta geride kalanlardan oldu çok sevmediğimdi ve çok zor haftaya geldi🙁 @EFE UYSAL
yalın - keyfi sonunda dışında 2.kötü verdiğim oldu üzgünüm ama adil oylamak zorundayım @Bully
ahmet kaya - şarkın ne zaman biticek diye bekliyor herke bu hafta bendende iyi aldın @Yiğitt
manço - bize böyle efsanelerle gel işte hakkını veririz iyi puan verdim bende @-potterhead-
yıldız - benimde kullan dediğim bir şarkıydı haftayı atlatman lazım umarım kıymeti bilinir @xemrexxx