Kurtlar Vadisi Pusu 272. Bölüm Fragmanı

-KADİR-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
45,501
Puanı
860
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 272. bölüm fragmanı yayınlandı.

Pusat Çakır ve Tilki'yi tekrardan sahnede görmek müthiş. Raskoln de döndü mü tamamdır.
Fragman süper

Fragmanı 5 kez izledim müthiş olmuş tilki ve pusat sahada usta şova devam ediyor bölümü büyük bir merakla bekliyorum

Cidden bu Raskoln'a ne oldu Tilki ve Pusar döndü herhalde onunda dönmesi yakındır.

Fragmanı 5 kez izledim müthiş olmuş tilki ve pusat sahada usta şova devam ediyor bölümü büyük bir merakla bekliyorum
SON BÖLÜM FRAGMANINDAN DAHA ÇOK BEĞENDİM BU BÖLÜM FRAGMANINI MANYAK GİDİYORUZ AYNEN devam

dağıstanlı ya yazık olacak ustanın ekibinde olsaydı iş görürdü ama tilki inin de onu götürmesi gerekiyordu

Şu aksiyon sahnelerinin acil duzelmesi lazim. Duzelmesi en az 1-1.5 reyting arttirir + zaman doldurmak zorunda kalinmaz sakiz gibi uzatin su aksiyon sahnelerini ya bizimkilerde az dayak yesin biraz zorlansinlar ama zorlanma 0 malesef

Sanki kurgucu değişmiş gibi, dublajların senkronu düzelmiş güzel oldu böyle :D Bölüm hakkında pek bir düşüncem yok ama Pusat ve Tilki de geri döndüyse tamamdır :)

fragmanda bir sürü olay var çok iyi bölüm olacak perşembe ye tez ulaşmak dileğiyle

Bakin bakalim bu kim ?
21a3137f67692471f8c8380b99713469.jpg
a6d90e05616e39705abe4622c3ef2d27.jpg