cücük acun büyük acun coşmuş şike yapmayı öğrettin dimi adama.ssO Ses coşmuş tebrikler
Gamsız Hayat batmış
cücük acun büyük acun coşmuş şike yapmayı öğrettin dimi adama.ssO Ses coşmuş tebrikler
Gamsız Hayat batmış
cücük acun büyük acun coşmuş şike yapmayı öğrettin dimi adama.ss
profilindekiler kim la hep sorucam unutuyomBiz hakederek alıyoruz taam mı
profilindekiler kim la hep sorucam unutuyom
Öyle ossun bakalim arkadasimsOrada sezonun ilk haftalarına göre düşüşte olduğunu söyledim FOX fanlığı gözünü kör eden arkadaşım.
Her hafta ısrarla Baba Candır'ın şike yaptığını söylemekten sıkılmadın mı artık?
Show Haber biranda artmadı 2 sezondur en çok izlenenler arasında hatta geçen sezon Ece Üner varken daha yüksekti iki kategoride ay birincisi olmuştu kaç kez. Birde format değişikliği yaptılar kaç kez yaptıkları özel haberlerle gündeme oturdu.baba candır kopmuş ohb de efsun ağırlıklı bölüm düşüşlerde- atv haber-show haber coşmalarda şikeli sistemimiz kendini belli etmek için çırpınıyor )
nasıl da tepki geldi şovu görünce 😱Show Haber biranda artmadı 2 sezondur en çok izlenenler arasında hatta geçen sezon Ece Üner varken daha yüksekti iki kategoride ay birincisi olmuştu kaç kez. Birde format değişikliği yaptılar kaç kez yaptıkları özel haberlerle gündeme oturdu.
Ayrıca Ciner Erdoğan'a yakın bir isim değil gazetelerinde televizyonlarında haberleri görmüyorsun sanırım.
Kanal D haber neden düştü Cüneyt Özdemir'i gönderdikten sonra büyük tepki gösterildi yerine gelen adam haber sunamıyor bile, Cüneyt varken Kanal D de çok izleniyordu.
Tepki gösterimiyorum olanı söylüyorum.nasıl da tepki geldi şovu görünce 😱