''Ertuğrul 1890''un Fragmanı Yayınlandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,199
Puanı
1,059
''Ertuğrul 1890''un Fragmanı Yayınlandı!

ae8f2822e78ba41f2a5d4c19e8ec580a-150x150.jpg

Japonya-Türkiye ilişkilerine damga vuran tarihi dram yapımı Ertuğrul 1890'nın ilk fragmanı yayınlandı!

Böcek Yapım imzalı, oyuncu kadrosunda Kenan Ece, Alican Yücesoy, Uğur Polat, Mehmet Özgür, Tamer Levent ve Melis Babadağ gibi isimlerin yer aldığı film; 1890 yılında Japon sularında batan Osmanlı fırkateyni Ertuğrul’un hikayesini ve 1985’te 215 Japon vatandaşının Turgut Özal’ın talimatıyla THY tarafından İran-Irak savaşından kurtarılış hikayesini anlatıyor.

Ertuğrul 1890, 25 Aralık'ta sinemalarda!

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

kenan ece olmamış. engin olsaymış film yıkılırmış. neyse bekliyorum.

Filmin fragmanını bu kadar çok kaliteli bulan bir tek ben miyim? 😱Efektleriyle, görüntüleriyle, müziğiyle ben de şahsen çok kaliteli bir film etkisi yarattı. Umarım gişe de güzel sonuçlar elde eder. :)

tüh ya ben fragmanı yeni gördüm hemen konu açayım dedim @sürgünüm çoktan açmış :T neyse. film şahane gözüküyor.senaryoyu tam bilemeyecğim ama türkiye ve japonya dışında yayınlasan belki çok ilgi çekmez ama türk-japonların ilgi duyacağı keyifle hüzünle izleyeceği 2 gerçek olay anlatılıyor.fragman umut vadediyor.sinemaya giderim. eğer senaryoda güzel yazıldıysa türk sinema sektörüne damga vurabilir.gerçi bu berbat sektörde az buçuk güzel proje yapsan hemen tarihe geçersin.türkler dizide çok yukarıda olmasına rağmen sinema sektöründe yerlerde :(