ABC, Wicked City'i İptal Etti!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
ABC, Wicked City'i İptal Etti!

150610-news-wicked-city.jpg

Amerika'nın ABC kanalında bu sezon yeni başlayan drama dizilerinden bir tanesi olan Wicked City'den üzücü haber geldi.

Bir seri katil hikayesini konu alan dizi çok düşük reytingler alması üzerine ABC diziyi iptal etti. Dizinin bundan sonra ki bölümleri ne zaman yayınlanacağına dair şimdilik bilgi yok.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Hep @destere 'nin işleri. :F Diyorum az bekle bakalım reytingine bir bakalım yok dinlemiyor beni. :F
Reytinglere göre dizi izliyorsan hadi buyur o zaman Blindspot'u izle. :)

Bu tür dizi izledin mi bilmiyorum Dexter hariç Hannibal ve The Faal'de iyi reyting alamadı. Diziye başlarken çoşacağını da beklemiyorduk zaten.

Dizinin çekimlerine 8. bölümle son verilecek. Bu demek oluyor ki sonunu güzel bağlayacaklar. Ben de en başından tek sezon izlesek yeter diyordum, çünkü bu hikayeden ikinci sezon çıkmazdı yani. Sonuç olarak bir şey kaybetmiş olmadık. :) @destere

Bu tür dizi izledin mi bilmiyorum Dexter hariç Hannibal ve The Faal'de iyi reyting alamadı. Diziye başlarken çoşacağını da beklemiyorduk zaten.

Dizinin çekimlerine 8. bölümle son verilecek. Bu demek oluyor ki sonunu güzel bağlayacaklar. Ben de en başından tek sezon izlesek yeter diyordum, çünkü bu hikayeden ikinci sezon çıkmazdı yani. Sonuç olarak bir şey kaybetmiş olmadık. :) @destere
Nasıl kaybetmediniz Allah aşkına ya. 4.bölümde bitirdiler diziyi. Diyelim ben bu diziye çok sevseydim bu habere çok üzülürdüm. :) Ama reytingine baktığım için şimdi üzülme gereği duymuyorum. :)

Nasıl kaybetmediniz Allah aşkına ya. 4.bölümde bitirdiler diziyi. Diyelim ben bu diziye çok sevseydim bu habere çok üzülürdüm. :) Ama reytingine baktığım için şimdi üzülme gereği duymuyorum. :)
4. bölümde değil. 11'den 8'e düşürülmüş. Bu bölüm sayısı da bu hikaye için yeterli diyorum. Sezonlar boyu sürecek arkası yarın bir hikayesi yoktu zaten. İyi reyting alıp ikinci sezon devam edecek olsaydı da The Killing'te olduğu gibi başka bir hikaye işlenirdi heralde.

http://tvline.com/2015/11/13/wicked-city-cancelled-abc/

ayy bu diziye bulaştırmaya çalışıyordu @destere beni iyiki hiç bulaşmamışım ayoll
onun öenrdiği dizilerden uzak durmakta fayda var bence :F:F:F

bir bölüm izleyebilmiştim çok da üzülmedim yani bir forever değildi :) forever tekrar başlasada @Çiğdem- le bayram yapsak :)

aynen yani olsada olurdu olmasada olurdu bu dizi ?
zamanında @OzaN a söyledim bu dizinin sonu pek iyi görünmüyor başlık açmakta acele etme dedim ama dinleyen kim :))

bir bölüm izleyebilmiştim çok da üzülmedim yani bir forever değildi :) forever tekrar başlasada @Çiğdem- le bayram yapsak :)

aynen yani olsada olurdu olmasada olurdu bu dizi ?
zamanında @OzaN a söyledim bu dizinin sonu pek iyi görünmüyor başlık açmakta acele etme dedim ama dinleyen kim :))
ayy madem okadar umutlu değildin beni neden bulaştırmaya çalışıyordun bu diziye ayy iyiki senin önerlerini düşünmeden kenara atıyorum işe yaradı bak :F:F:F

ayy madem okadar umutlu değildin beni neden bulaştırmaya çalışıyordun bu diziye ayy iyiki senin önerlerini düşünmeden kenara atıyorum işe yaradı bak :F:F:F
seni bulaştırmak istediğim dizi bu değil ash vs evıl dead dizisine bulaştıracağım seni :)

seni bulaştırmak istediğim dizi bu değil ash vs evıl dead dizisine bulaştıracağım seni :)
bununda 1.bölümüne baktırmaya çalısıyordun @xemrexxx izledim diye seni kandırıyordu hanı :F:F:F

ayy sen ash vs evıl ead ve bir tanede polisiye vardı luciferinde oynadığı bunlarada bulaştırmaya çalısıyordun evet beni en iyi uzak durmak hepsinden bus ezon biter onlarda
:F:F:F

bununda 1.bölümüne baktırmaya çalısıyordun @xemrexxx izledim diye seni kandırıyordu hanı :F:F:F

ayy sen ash vs evıl ead ve bir tanede polisiye vardı luciferinde oynadığı bunlarada bulaştırmaya çalısıyordun evet beni en iyi uzak durmak hepsinden bus ezon biter onlarda
:F:F:F
ash ve evıl dead izlemen şart diğerlerinde kendin bilirsin ama ash ve evıl dead i mutlaka izleyeceksin başka kurtuluşun yok :)