Ettim çoktan. Düzelttim onu.editör olarak kopya konu açtın hele bir şikayet et bakalım
Ettim çoktan. Düzelttim onu.editör olarak kopya konu açtın hele bir şikayet et bakalım
neden murat evgin
4 yüz
kızlar grubu
ayna
ferhat göçer
ben 3 sezonda hep farklı daldan seçtim 1.sezon yabancı ile yarıştım
Her hafta 1 veririm. @xemrexxxben 3 sezonda hep farklı daldan seçtim 1.sezon yabancı ile yarıştım
2.sezon erkek şarkıcı 3. sezon kadın şarkıcı
şimdi sıra grup'ta
ayna grubu (erhan güleryüz ) ile katılıcam
@xemrexxx @GunesinOglu @Harunnn60 @Bully @sokak sanati @mrt-06 @destere
Dark Horseı nasıl seversin yoksa İlluminatiye mi çalışıyorsun.Oylarımı kullandım.
Bu hafta benim için efsane olan Dön şarkısı ve ve Katy favoridir. Dön Mustafa'nın en sevdiğim şarkısı @EFE UYSAL 'ada söyledim. Tam puan aldı sanırım.
Diğer bir tam puan ihtimali olan muhteşem Dark Horse parçası ile Katy Perry. Klip muhteşem şarkı harika. Bol şans @Harunnn60 .
Manço geçen hafta dediğim yorumu yine listemde gösterdi. Eleman yaa çok iyi yaa çok kötü. Bu hafta çok iyilerdendin @-potterhead-
Sıla bu hafta fazla bana hitp etmeyen şarkılrdan dolayı yüksek vermek istemediğim halde yüksek verdiklerim arasında yer aldı. @denizz19
Yalın bu hafta kusura bakmasın. @Bully bu şarkı Cumhuriyet'tende beter. 2. sezon naptım bilmiyorum ama sana acıyıp iyi vermediysem kötü vermiş olmam lazım. Çok kötü hiç bir şey hissetmedim.
Ahmet Kaya bu hafta biraz daha düşüş yaşamış. Şarkıyı iyi seslendirememiş. Daha içten söylese iyi olurdu çok düz söylemiş @Yiğitt .
Tarkan'ın kötü şarkısı yoktur ama orta şarkısı vardır. Bu şarkı orta ama dğer şarkılara nazaran iyi şarkı o sebeple ilk 4'ümde yer aldın @Maskeli Fedai
Yıldız Tilbe ilk dinlediğimde ahada 1 puan bu dedim ama yanıldım. Şarkı biraz açıldı ama tam istediğimi alamadım. İlk 5 bekle @xemrexxx .
Dark Horseı nasıl seversin yoksa İlluminatiye mi çalışıyorsun.
Ne alakası var. Şarkıları kötülemeyelim lütfen.Dark Horseı nasıl seversin yoksa İlluminatiye mi çalışıyorsun.
Şaka yapıyorum ya.
Cücük acun ve büyük acunda illuminatiye çalışıyor @xemrexxx @GunesinOgluİllü başkanı Riri olunca sorun olmuyor. Yok Rihanna öyle İllüli işlere bulaşmıyor ama şarkı güzel İllü olması sıkıntı değil.
Kankam şaka amaçlı diyoruz.Ne alakası var. Şarkıları kötülemeyelim lütfen.
ahmet kaya dışında herkes ilk 5 inde gibi nasıl yorum buOylarımı kullandım.
Bu hafta benim için efsane olan Dön şarkısı ve ve Katy favoridir. Dön Mustafa'nın en sevdiğim şarkısı @EFE UYSAL 'ada söyledim. Tam puan aldı sanırım.
Diğer bir tam puan ihtimali olan muhteşem Dark Horse parçası ile Katy Perry. Klip muhteşem şarkı harika. Bol şans @Harunnn60 .
Manço geçen hafta dediğim yorumu yine listemde gösterdi. Eleman yaa çok iyi yaa çok kötü. Bu hafta çok iyilerdendin @-potterhead-
Sıla bu hafta fazla bana hitap etmeyen şarkılardan dolayı yüksek vermek istemediğim halde yüksek verdiklerim arasında yer aldı. @denizz19 Şarkı diğerlerine nazaran iyi geldi bir şeyler hissettim zaten tanıdık şarkı.
Yalın bu hafta kusura bakmasın. @Bully bu şarkı Cumhuriyet'tende beter. 2. sezon naptım bilmiyorum ama sana acıyıp iyi vermediysem kötü vermiş olmam lazım. Çok kötü hiç bir şey hissetmedim.
Ahmet Kaya bu hafta biraz daha düşüş yaşamış. Şarkıyı iyi seslendirememiş. Daha içten söylese iyi olurdu çok düz söylemiş @Yiğitt . Yinede şarkı hoş. Sözler hoş.
Tarkan'ın kötü şarkısı yoktur ama orta şarkısı vardır. Bu şarkı orta ama dğer şarkılara nazaran iyi şarkı o sebeple ilk 4'ümde yer aldın @Maskeli Fedai
Yıldız Tilbe ilk dinlediğimde ahada 1 puan bu dedim ama yanıldım. Şarkı biraz açıldı ama tam istediğimi alamadım. İlk 5 bekle @xemrexxx .
ayolll @sokak sanati yine başlamış taktiğine bunu şıkısınca çok yapıyor herkesi ilk üçünde açıklıyor gelsin puanlarahmet kaya dışında herkes ilk 5 inde gibi nasıl yorum bu
ahmet kaya dışında herkes ilk 5 inde gibi nasıl yorum bu
ayolll @sokak sanati yine başlamış taktiğine bunu şıkısınca çok yapıyor herkesi ilk üçünde açıklıyor gelsin puanlar
bak taktik yapma bilirsin alasını yaparımYalina baksana.
Ayy saçmalama sus. Yalina baksana. Zaten 8 puan veriyorum en fazla. İlk 5 olunca 3'e düşüyor.
Sende yapıyordun böyle herkesi kandırıyordunayolll @sokak sanati yine başlamış taktiğine bunu şıkısınca çok yapıyor herkesi ilk üçünde açıklıyor gelsin puanlar
benide ayna grubu olarak açıkla