Muhteşem Yüzyıl: Kösem 1. Bölüm Yorumları

İlk bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    28
niye başka kimse kalmamışmıydıda tarkan seçtin :) sende bir alemsin valla bu çile çekilirmi ?:) nefret ettiğin vatandaş her hafta elenmekten kurtulduğunda sevinmekle üzülmek arası değişik duygular yaşıyorsundur kesin :)
Şaka yaptim destere Tarkani severim özellikle eski şarkılarını :A

Nanik sana :A

Şaka yaptim destere Tarkani severim özellikle eski şarkılarını :A

Nanik sana :A
bir gül döktüm yollarınayı seviyordum onuda @Çiğdem- e armağan edecektim ama harcamışsın zamanında gül gibi şarkıyı :)) onun için bundan sonraki haftalar benden umudu kes tarkanın alacağı en yüksek puan 1 dir :) gerçi sıfır puan verebilsek biride zor bulur :)

işte tüm tarihi dizilerin özeti:) ''Mutluluk biz kraliçelerin sahip olamadığı tek şeydir'' @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane diriliş tarihi değil de propaganda dizisi olduğu içni siz anlamazsınız:A kız @Çiğdem- senin de izlemediğin 2 CW dizisimnden biri Allah seni @destere ile aynı yastıkta kocatsın.ss
@Almila @mrt-06 @sokak sanati @sürgünüm @tolgab
la cücük @GunesinOglu sen de bak gerçi catherine teyzemin kalitesini düşürücen o dolar bakışlarınla
f9b4f4cd074fb6ac6adff9d94f066806.jpg

işte tüm tarihi dizilerin özeti:) ''Mutluluk biz kraliçelerin sahip olamadığı tek şeydir'' @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane diriliş tarihi değil de propaganda dizisi olduğu içni siz anlamazsınız:A kız @Çiğdem- senin de izlemediğin 2 CW dizisimnden biri Allah seni @destere ile aynı yastıkta kocatsın.ss
@Almila @mrt-06 @sokak sanati @sürgünüm @tolgab
la cücük @GunesinOglu sen de bak gerçi catherine teyzemin kalitesini düşürücen o dolar bakışlarınla
f9b4f4cd074fb6ac6adff9d94f066806.jpg
Yav he he :A

Dirilis sayesinde ecdadın kemikleri sizlamiyor :A