Maskeli Fedai
Favori Üye
sen diziyi beğendinmi sen onu söyle sözlükleri boşverYalniz sözlük yorumu![]()
Dün 5 dk baktım pek begenmedimsen diziyi beğendinmi sen onu söyle sözlükleri boşver
bak yukarda anket var orda beğenen sayısı 14 e çıkmış 14. beğenen şanslı seyirci senmisin yoksa ?![]()
5 dakikalık kısım mukaddes sultanın yeniçeriye koridorda tecavüz ettiği sahneye denk gelseydi bırakmazdın diziyi bir dahaDün 5 dk baktım pek begenmedim![]()
5 dakikalık kısım mukaddes sultanın yeniçeriye koridorda tecavüz ettiği sahneye denk gelseydi bırakmazdın diziyi bir daha)
150 dk yi 5 dk de çözmüşsün beyazsoyla çok takılıyon galibaDün 5 dk baktım pek begenmedim![]()
150 dk yi 5 dk de çözmüşsün beyazsoyla çok takılıyon galiba![]()
Panpa senin dışında beğenen yok150 dk yi 5 dk de çözmüşsün beyazsoyla çok takılıyon galiba![]()
ben ortalama şıkkını işraetledim ankettePanpa senin dışında beğenen yok![]()
Tarkani hiç sevmemben normal karşılıyorum @beyazsoy tarkanın en büyük hayranı@Maskeli Fedai de tarkan sevgisiyle yanıp tutuşuyor
dünyaya bakış açılarındaki uyum takdire şayan
)
niye başka kimse kalmamışmıydıda tarkan seçtinTarkani hiç sevmemsadece yönettiğim için
![]()
Şaka yaptim destere Tarkani severim özellikle eski şarkılarınıniye başka kimse kalmamışmıydıda tarkan seçtinsende bir alemsin valla bu çile çekilirmi ?
nefret ettiğin vatandaş her hafta elenmekten kurtulduğunda sevinmekle üzülmek arası değişik duygular yaşıyorsundur kesin
![]()
bir gül döktüm yollarınayı seviyordum onuda @Çiğdem- e armağan edecektim ama harcamışsın zamanında gül gibi şarkıyıŞaka yaptim destere Tarkani severim özellikle eski şarkılarını
Nanik sana![]()
amiiiiiiiiiiiinişte tüm tarihi dizilerin özeti''Mutluluk biz kraliçelerin sahip olamadığı tek şeydir'' @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane diriliş tarihi değil de propaganda dizisi olduğu içni siz anlamazsınız
kız @Çiğdem- senin de izlemediğin 2 CW dizisimnden biri Allah seni @destere ile aynı yastıkta kocatsın.ss
@Almila @mrt-06 @sokak sanati @sürgünüm @tolgab
![]()
neye amin dedin laamiiiiiiiiiiiin)
Yav he heişte tüm tarihi dizilerin özeti''Mutluluk biz kraliçelerin sahip olamadığı tek şeydir'' @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane diriliş tarihi değil de propaganda dizisi olduğu içni siz anlamazsınız
kız @Çiğdem- senin de izlemediğin 2 CW dizisimnden biri Allah seni @destere ile aynı yastıkta kocatsın.ss
@Almila @mrt-06 @sokak sanati @sürgünüm @tolgab
la cücük @GunesinOglu sen de bak gerçi catherine teyzemin kalitesini düşürücen o dolar bakışlarınla
![]()
esas şimdi sızlıyor adam savaşmadığı adamlarla savaşıyorYav he he
Dirilis sayesinde ecdadın kemikleri sizlamiyor![]()
Agam birak ya kendi halinde takilsinYav he he
Dirilis sayesinde ecdadın kemikleri sizlamiyor![]()
Ertugrul Moğollar ve Bizansa başarılı savaşlar yaptıği iiçin hükümdar ttarafından öödüllendiriliyoresas şimdi sızlıyor adam savaşmadığı adamlarla savaşıyor![]()
dizideki gibi bir savaş yok ortada selçuklu atabeyi haçllarla işbirliği yapıyor falan filanErtugrul Moğollar ve Bizansa başarılı savaşlar yaptıği iiçin hükümdar ttarafından öödüllendiriliyor)))