@vadikızı 'nın sevdiği dizi olunca yorumları da taraflı oluyor işte.
90 dakika sürmeyecek sanırım sen bile kesin konuşamıyorsun.![]()
taraflı yorum yapmıyorum kösemin yarısını izledim o yüzden
tam izlemeden yoruma yanaşmıyorum öyle anlıyosunuz beni
@vadikızı 'nın sevdiği dizi olunca yorumları da taraflı oluyor işte.
90 dakika sürmeyecek sanırım sen bile kesin konuşamıyorsun.![]()
Anladım anladım yarın bakalım neler olacak cidden merak ediyorum.taraflı yorum yapmıyorum kösemin yarısını izledim o yüzden
tam izlemeden yoruma yanaşmıyorum öyle anlıyosunuz beni![]()
Hürremci olsa bilirdin ama.bilmiyorum o kadarını![]()
Gözümden kaçmış demek ki.Gönderdim![]()
herkes aradıBöyle bir Meryem i aradım ama yok![]()
![]()
![]()
Gözünü oydurma banaHürremci olsa bilirdin ama.
Gözümden kaçmış demek ki.![]()
Hani Anastasia'yı çok beğenmiştin ne oldu?herkes aradıtwitterdaki anektlerde kösem mi hürrem mi anketlerinde meryoşu mfark atıyor
![]()
Gece gece yine haşin erkekliğin üstünde.Gözünü oydurma bana![]()
meryemle kıyaslanamaz.ssHani Anastasia'yı çok beğenmiştin ne oldu?![]()
500 mesajı geçti konuneyse bir konuda anlaşmışlar
@denizz19 @Almila
Demet Akalin Kurt @DemetAkalin 4 sa.4 saat önce
#MuhtesemYuzyılKosem basladi hadi bakalim @kadirdogulu bakicaz senin iccin kardesim![]()
![]()
![]()
![]()
133 retweet545 beğenme
Hande Yener @handeyener 4 sa.4 saat önce
Veee heyecanla @startv açılır #kösemsultan izlenir...!![]()
@hulyavsar![]()
72 retweet244 beğenme
Beni dalgaya alma sinir etme AdamıGece gece yine haşin erkekliğin üstünde.
Dizi nete yüklendiyse bakayım bari.![]()
Benim ayrıntılı yorumum;@cookies le @MelankoliK diziyi izledilermi acaba forumda değildim onların yorumunu göremedim
birde @sürgünüm lw @vadikızı vadimi izlediler kösem mi yani vadi izlemişlerse yanlış yapmışlarvadi kaçmıyor ya insan ilk günün şerefine ne kadar vadi hayranı olsada köseme göz atar biz zamanında öyle yaptık onlardanda aynı centilmenliği bekleriz
![]()
ab de kesin birinciyizde totoşta neler olur bakacağız artıkAnladım anladım yarın bakalım neler olacak cidden merak ediyorum.![]()
totoşta bülbül ağa mı diyorsun neco oğlan mıab de kesin birinciyizde totoşta neler olur bakacağız artık)
Anladım anladım yarın bakalım neler olacak cidden merak ediyorum.![]()
zaten aanstasianın çocukça hareketleri harikaydı ben onun için anastasia yı daha çok sevdimİlk 1 saati izleyemedim daha doğrusu yetişemedim o yüzden yarım izlediğim için tam konuya odaklanamadım yinede bir şeyler yazayım.
İlk bölüm güzeldi kesinlikle ama MY'nin ilk bölümü kadar etki yaratmadı.
Artı ve eksi yönlerine gel gelelim.
+Müziklerin değişmemesi iyi bence.
-Dekorlar aynı malesef. Biraz değişik olsaydı keşke.
+Efektler iyi. Cidden boğaz manzarılı sahneler gerçekçiydi.
+Ekin iyi tam ağırlığını koymuş. Aslıhan iyi hırsını ortaya koymuş. Esra Dermancıoğlu ( Aynı Mukaddes gibiydi.) iyiydi. Ekin'in dizide ki annesi iyiydi adını unuttum.
+-Hülya normal bence. O kadar iyi değildi sanki? bazen konuşurken tutukluk yaptı.
-Mete ve Kadir iyi değillerdi.
-Gel gelelim Anastasia'ya. Yaşının küçük olması sebebiyle tam kadınsı değildi. Meryem Uzerli hatırlarsanız Hürrem rolünde yaş olarak büyük oynamıştı o yüzden bir kadınsılığı vardı bu kız zaman zaman çocuksuluğu ortaya çıktı biraz mıymıntı bence.
Hürrem ilk bölümde bile farkını konuşturmuştu.
-Bence 150 dakika olması kötü olmuş. Muhteşem Yüzyılın ilk bölümü 90 dakikaymış ama bu dizi 150 dakika olunca ortaya bazen boş sahneler haliyle çıkıyor.
+Neyse güzel bir dizi bence Türkiye standartlarında üstün bir dizi. Keşke her dizimize bu kadar özen gösterilse.
@sokak sanati @xemrexxx @Almila @mrt-06 @Bully
Total de valla bende bilmiyorum ama alırız gibime geliyor.ab de kesin birinciyizde totoşta neler olur bakacağız artık)
zaten aanstasianın çocukça hareketleri harikaydı ben onun için anastasia yı daha çok sevdimmukaddes hatun un (cenentti sanırım ) kızın kulaklarını çektiğinde kedi gibi miyavlaması harikaydı
)
yorumundaki çoğu şeye katılıyorum
hülya vasattı bunun nedeni ise gözümüzün hala eski valideyi arar oluşundan kaynaklı yani bir nebahat çehre olamamıştı ama zamanla oturur yerli yerine yeni karakterler eski hafızayı sildikçe dizi dahada bir güzel görünecek gözümüze![]()
fragman konusuna gelinTotal de valla bende bilmiyorum ama alırız gibime geliyor.
Vadinin bu bölümü kötüymüş.![]()
yorumları okudukça unuttuğum karakterler aklıma geliyorGüzeldi bence, beğendim. Evet yer yer sıkıldım ama ilk bölüm, olur o kadar önümüzdeki bölümden itibaren temponun artacağını düşünüyorum.
Ekin Koç'u çok beğendim ben, rolün altından fazlasıyla kalkmış. Anastasia da iyiydi. Ekin'le de fena değiller. Ama Beren'im geleceği için Anastasia'ya fazla alışmasam iyi olacak.
Aslıhan Gürbüz de iyiydi, Mahidevran Sultan'ımı hatırlattı bana.Ay o küçük Mustafa da çok tatlı maşallah isminden dolayı hemen ısındım zaten.
Abisi sonradan katline ferman vermeyeydi iyiydi. ss
Hülya Avşar da Safiye Sultan'ı gayet iyi canlandırmış, ilk bölümde baya yer vermişler Hülya'ya. Handan'ı sevmedim. ss
Mete Horozoğlu, Kadir Doğulu ve Berk Cankat fena değillerdi ama Erkan olmamış sanki o role.Yüzü komediye daha çok yatkın öyle ciddi bir role pek olmamış sanki bilemedim. Adama bakınca gülesim geliyor benim yani.
Son olarak ekibe tebrikler. Büyük emek vermişler. Çekim kalitesi de muazzamdı. İnşallah bu büyük emeklerin karşılığı alınır.
la dur daah burayı yoralım sonrafragman konusuna gelin![]()