Reytingler belli olsun belki ilk bölüme bakarımçok şey kaçırdınneyse ekin-berk ergent ayfası sayesinde coşmusşuz twitterda
Ekli dosyayı görüntüle 47145
Reytingler belli olsun belki ilk bölüme bakarımçok şey kaçırdınneyse ekin-berk ergent ayfası sayesinde coşmusşuz twitterda
Ekli dosyayı görüntüle 47145
kadınlar saltanatının zirve noktası 1.ahmed ve sonraki 25 yıl kadınlar ön planda olacak tabiDizi 50-55 dakika olsa ve Hülya Avşar olmasa, bir de ciddi olsa yani kadınlara yönelik olmasa birkaç bölüm şans verirdim. Adamlar da haklı, reyting için popülist olacaksın.
Eskiden tarihe ilgi duyardım ama o da söndü. Yönetimde olmadığım sürece bana ne 1.Ahmet dönemindeki entrikalardan, sorunlardan. 21.yy sorunları yetmezmiş gibi. Geçmişten ders almak gerek tabi ama bu şekilde değil.
Ayol dizi 2 saati biraz geçti o kadar.vadi 22:45 bitti ayol 90 dakıka sürdü bu kösem maşallah star tvde yatıcak galiba 200 dakıka oldumu devamda ediyor hala![]()
150 dk süreceği söylendi zatenvadi 22:45 bitti ayol 90 dakıka sürdü bu kösem maşallah star tvde yatıcak galiba 200 dakıka oldumu devamda ediyor hala![]()
vadi reklama akdar ilk 1 saatlik dilimini polatsız geçirdi resmen köseme çalışıyoruz
polatsız 1 saat gitti yaaa@xemrexxx
mazaret buluyor işte yarın anastasia polatı kovacak ya reyting lsitesindenne demek polatsız bölümün yarısında polat vardı ne diyosun çiğdem allah aşkına🙂
mazaret buluyor işte yarın anastasia polatı kovacak ya reyting lsitesinden![]()
ilk 1 saatlik dilimde yoktu tıra çökmüş tavuk gibi 21:45 ilk reklama kadar polatsız gittik reklamdan sonra polat hortladı iştene demek polatsız bölümün yarısında polat vardı ne diyosun çiğdem allah aşkına🙂
ilk 1 saatlik dilimde yoktu tıra çökmüş tavuk gibi 21:45 ilk reklama kadar polatsız gittik reklamdan sonra polat hortladı işte![]()
AB'de 1.liği Rüyanda görürsün.totalde ve ab de vadi birinci olacak bence
kızım sen gerçekten içiyormusun sağlıklı kafayla yazdığıdnan şüpeheleniyorumyapma allah aşkına polat vardı bölümün yarısında vardı ya
hülya beklediğimden iyi çıktıİlk 1 saati izleyemedim daha doğrusu yetişemedim o yüzden yarım izlediğim için tam konuya odaklanamadım yinede bir şeyler yazayım.
İlk bölüm güzeldi kesinlikle ama MY'nin ilk bölümü kadar etki yaratmadı.
Artı ve eksi yönlerine gel gelelim.
+Müziklerin değişmemesi iyi bence.
-Dekorlar aynı malesef. Biraz değişik olsaydı keşke.
+Efektler iyi. Cidden boğaz manzarılı sahneler gerçekçiydi.
+Ekin iyi tam ağırlığını koymuş. Aslıhan iyi hırsını ortaya koymuş. Esra Dermancıoğlu ( Aynı Mukaddes gibiydi.) iyiydi. Ekin'in dizide ki annesi iyiydi adını unuttum.
+-Hülya normal bence. O kadar iyi değildi sanki? bazen konuşurken tutukluk yaptı.
-Mete ve Kadir iyi değillerdi.
-Gel gelelim Anastasia'ya. Yaşının küçük olması sebebiyle tam kadınsı değildi. Meryem Uzerli hatırlarsanız Hürrem rolünde yaş olarak büyük oynamıştı o yüzden bir kadınsılığı vardı bu kız zaman zaman çocuksuluğu ortaya çıktı biraz mıymıntı bence.
Hürrem ilk bölümde bile farkını konuşturmuştu.
-Bence 150 dakika olması kötü olmuş. Muhteşem Yüzyılın ilk bölümü 90 dakikaymış ama bu dizi 150 dakika olunca ortaya bazen boş sahneler haliyle çıkıyor.
+Neyse güzel bir dizi bence Türkiye standartlarında üstün bir dizi. Keşke her dizimize bu kadar özen gösterilse.
@sokak sanati @xemrexxx @Almila @mrt-06 @Bully
ay kavga çıkacakkızım sen gerçekten içiyormusun sağlıklı kafayla yazdığıdnan şüpeheleniyorum
![]()