kırımlılar değil be biz yaptık demediler![]()
sizden şüphelendiler dediErkan dedi yaa.:f Derviş kurtarmış diye.![]()
bir kere yazsan da olurErkan dedi yaa.Derviş kurtarmış diye.
![]()
daha maç sonu kritiklerle 600 mesajı buluruz diyordumNeyse benden bu kadar. Yarın sınav var. biraz daha bakayım.![]()
Bu kızın neresi çekici ya.adam haklı@sürgünüm @destere @Çiğdem- @Almila @sokak sanati @ozgur2113 @mrt-06 @Harunnn60
Serkan Andiç @srkandic 33 dk.33 dakika önce
La adam yeni sünnet oldu.. Dur bi durun la #MuhteşemYüzyılKösem yarası geçsin
![]()
![]()
![]()
11 retweet48 beğenme
diyorum ekranda @Çiğdem- devri başladı her yer çirkin kız doldu.ss reklam bitiyoBu kızın neresi çekici ya.![]()
ortalama dedimDizi bittiğine göre ankete oy kullanabilirsiniz.Konuya girmiş olanları etiketledim, izlememiş olan benim ne alakam var boşuna etiket yolladın diyen varsa kusura bakmasın.
@Bully @ABAY_06 @GunesinOglu @sokak sanati @Yiğitt @Ahmad @xemrexxx @pompy @Felon @sürgünüm @denizz19 @DarkLeqenD @beyazsoy @ozgur2113 @Castei @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @-potterhead- @vadikızı @Çiğdem- @Almila @Aserat @batuhankaralar @hayret bi şey @Harunnn60 @turkuazz @EFE UYSAL @eskici @adımutlulukk @lale1 @cookies @alperen blgr @tolgab
ay sen ne anlarsın pis .ss beş kardeşteki adam da vardı nadir sarıbacak sümpül özebntisi melun biri olmuş.ssYorumlar pek iç açıcı değil ama tahminlerimi değiştirmeyeceğim kalsın önemli değil![]()
Nazım iyidiray sen ne anlarsın pis .ss beş kardeşteki adam da vardı nadir sarıbacak sümpül özebntisi melun biri olmuş.ss
4 yönetmenle dizi çekmişler maşllah her şey bol kepçedenNazım iyidirdizide oyuncudan fazla ne var bakalım Türk halkı sevecek mi önemli olan bu
![]()
Zeynep Günaytan var dimi yönetmen koltuğunda o kadın çok iyi kaliteli çekim yapıyor4 yönetmenle dizi çekmişler maşllah her şey bol kepçeden![]()
o ilk bölümlerden sonra yok tims in yeni dizisini çekecekmişZeynep Günaytan var dimi yönetmen koltuğunda o kadın çok iyi kaliteli çekim yapıyor![]()
İlk bölümün 5-10 dakikalık kısmını izledim sadece anlatım vardı ve abisini boğdular kapattımo ilk bölümlerden sonra yok tims in yeni dizisini çekecekmiş
@destere yi buldum
ess' @muserlii 3 dk.3 dakika önce
NEYSE BEN RÜYAMDA DEVAMINI GÖRÜRÜM A...
0 retweet2 beğenme