Sanki bir tek o mu var dizide? Okan Yalabık, Binnur Kaya, Nazan Kesal için üzülmüş gibi yap bari. Zaten koca forumda diziyi izleyen bir tek ben kaldım.aslanın keramaeti anlaşıldı
sinemli diziye oh olsn
![]()
Sanki bir tek o mu var dizide? Okan Yalabık, Binnur Kaya, Nazan Kesal için üzülmüş gibi yap bari. Zaten koca forumda diziyi izleyen bir tek ben kaldım.aslanın keramaeti anlaşıldı
sinemli diziye oh olsn
![]()
aynısı işte zayıf ama güçlü görünmeye çalışıyorAlakası bile yok![]()
başrol sinemle hazar ama.ssSanki bir tek o mu var dizide? Okan Yalabık, Binnur Kaya, Nazan Kesal için üzülmüş gibi yap bari. Zaten koca forumda diziyi izleyen bir tek ben kaldım.![]()
cehennem beCennet Hatun'um.![]()
Kesin Safişim öldürüraynısı işte zayıf ama güçlü görünmeye çalışıyorzaten 2 yıla ölüyor
başrol sinemle hazar ama.ss
cehennem be![]()
sizin kitle siyasi kitle iktidarın kitlesi kanal d yi seyretmez onlarama bizim bölüm kötüde olsa kemikleşmiş kitle var kolay bırakmayız toteli
![]()
büyük ihtimalleKesin Safişim öldürür![]()
babası be o .ssBen biraz kaçırdım Kösem'in sevgilisi var mı az önce gösterilen babası mı.![]()
büyük ihtimalle
babası be o .ss
bülbül çıktı .ss ıyy pis sümbül taklitçisi.ssKırbaç Spartacus'tan mı.
Babası zaten bir şey demedim![]()
bülbül çıktı .ss ıyy pis sümbül taklitçisi.ss
defneBiraz Defnede kaçmış içine.![]()
Hadi Sinem neyse de, Hazar'ın suçu ne?aynısı işte zayıf ama güçlü görünmeye çalışıyorzaten 2 yıla ölüyor
başrol sinemle hazar ama.ss
cehennem be![]()
defne
safiye netçek bakalım![]()
o iyi de sinem .ssHadi Sinem neyse de, Hazar'ın suçu ne?![]()
pis oraya nasıl geldinHülya izledikçe açılıyor.Bence yapmış Hülya.
Defne'nin Ömer'e asistanlık yaptığı sahneler aklıma geldi.![]()
o iyi de sinem .ss
pis oraya nasıl geldin![]()
Sen kimi destekliyorsun ?Valideler kapışması.😱 Heyecan bastı. Saç baş dalsalar keşke.![]()