Baran mı yoksa Emre'nin dediği mi.
Aslında Baran'dan bahsetmiştim ama bu da olur diziye.
gören görmüştür @ozgur2113 falan sürekli ranini teyzeyi takip ediyorSeninle bir şey paylaşıyoruz hemen gelip burada paylaşıyorsun. Ne oldu şimdi bizim haberin tüm sürprizi kaçtı.![]()
bu gelip soyunsun @Çiğdem- ayaklarını totosuna vura vura polat oğlanı terkedip kösemc olurAslında Baran'dan bahsetmiştim ama bu da olur diziye.![]()
![]()
Binbir Gece'yi izledim de çıkaramadım yani çok da takip etmiyordum zaten.gülbeyaz,binbir gece![]()
so 75 dkBinbir Gece'yi izledim de çıkaramadım yani çok da takip etmiyordum zaten.![]()
İlk bölüm 60 DK demi? Yoksa en son 90 mı denmişti?so 75 dk![]()
hayır ilk bölüm 150 dk sonra 90 dk olacakmışİlk bölüm 60 DK demi? Yoksa en son 90 mı denmişti?![]()
Sabah gördüm zaten haberi ama artık konu açmıyorum.gören görmüştür @ozgur2113 falan sürekli ranini teyzeyi takip ediyor
bu gelip soyunsun @Çiğdem- ayaklarını totosuna vura vura polat oğlanı terkedip kösemc olur![]()
Oha ama ben demiştim ya sana dedim ya da @Harunnn60'a işin içinde Yılmaz Şahin varsa 180 dk bile olur dediydim.hayır ilk bölüm 150 dk sonra 90 dk olacakmışçişini falan yap oturmadan
![]()
Sabah gördüm zaten haberi ama artık konu açmıyorum.![]()
son 58 dkOha ama ben demiştim ya sana dedim ya da @Harunnn60'a işin içinde Yılmaz Şahin varsa 180 dk bile olur dediydim.
Ben zaten şimdi izlemem netten izlerim sonra... Belki bir ihtimal tv'yi açabilirsem eş zamanlı izlerim.![]()
Doğrumu bu? Tekrarını izlicem ama 150 dakika diyince korktum şimdi.Oha ama ben demiştim ya sana dedim ya da @Harunnn60'a işin içinde Yılmaz Şahin varsa 180 dk bile olur dediydim.
Ben zaten şimdi izlemem netten izlerim sonra... Belki bir ihtimal tv'yi açabilirsem eş zamanlı izlerim.![]()
ranini teyze öyle yazmıştı konusundaDoğrumu bu? Tekrarını izlicem ama 150 dakika diyince korktum şimdi.![]()
Kalp krizi geçireceksin diye korkuyorum sakin.son 58 dk![]()
@Bullydaha bölümü izlemeden ankette ''beğendim'' seçeneğine oy veren 2. kişiyi arıyorum 1.si belli ( @sokak sanati )![]()
![]()
şimdi bana her türlü 50-60 konu çıakcak 13 bölüm sürse bile olumlu ya da olumsuzKalp krizi geçireceksin diye korkuyorum sakin.
@sokak sanati @Yiğitt daha bölüm başlamadan ankette beğendim demişsiniz.![]()
Kalp krizi geçireceksin diye korkuyorum sakin.
@sokak sanati @Yiğitt daha bölüm başlamadan ankette beğendim demişsiniz.![]()
Şimdi bir daha bak bakalım.
Paramparça'da bu hafta 160 dakika yayınlandı diyorlar, aslı astarı var mıdır?ranini teyze öyle yazmıştı konusunda![]()