10 Kasım 2015 Salı ABD Reytingleri

Ne yok ki diyorum bende. :D

@Çiğdem-'le bayıldık bölüme cidden olaylar olaylar biran önce izlemelisin. :A
Ne vardı ki bu bölümde diye sorup spoiler yemiyeceğim tabiki. :D

Alırız ya, ben bu sezon 1.8 bekliyorum. Sezon finali veya final etabında. :D
9.bölümde falan mini sezon arası olur galiba 1.5 reytingi geçeriz diye düşünüyorum bende
:F:F:F

Ne yok ki diyorum bende. :D

@Çiğdem-'le bayıldık bölüme cidden olaylar olaylar biran önce izlemelisin. :A
Ne vardı ki bu bölümde diye sorup spoiler yemiyeceğim tabiki. :D

Alırız ya, ben bu sezon 1.8 bekliyorum. Sezon finali veya final etabında. :D
9.bölümde falan mini sezon arası olur galiba 1.5 reytingi geçeriz diye düşünüyorum bende

Offf keşke arasız şekilde 23 bölümü tamamlasa. :( Geçen sezon sürekli ara verdiler sinirim bozuldu. Tek tesellim bu ara verince The 100 başlamış olacak. .ss

Offf keşke arasız şekilde 23 bölümü tamamlasa. :( Geçen sezon sürekli ara verdiler sinirim bozuldu. Tek tesellim bu ara verince The 100 başlamış olacak. .ss
20 bölüm küsürlü olan diziler aynı sezonda 2 tane sezon finali arası veriyor
teen wolf 10 bölüm verdi temmuz aylarında mini sezon arasına girdi diğer 10 bölümüde ocakta verip sezon finali yapıcak bu seferde yabancı dizilerin bu yönününü bende sevmiyorum ocak ayına yakın mini sezon arasına girer dizilerimiz :F:F:F

20 bölüm küsürlü olan diziler aynı sezonda 2 tane sezon finali arası veriyor
teen wolf 10 bölüm verdi temmuz aylarında mini sezon arasına girdi diğer 10 bölümüde ocakta verip sezon finali yapıcak bu seferde yabancı dizilerin bu yönününü bende sevmiyorum ocak ayına yakın mini sezon arasına girer dizilerimiz :F:F:F
Hadi bu mini sezon arası olsun ondan sonra 1 hafta bazen olmuyor bazen 3 hafta art arda olmuyor onlar ne arası peki. :F

Hadi bu mini sezon arası olsun ondan sonra 1 hafta bazen olmuyor bazen 3 hafta art arda olmuyor onlar ne arası peki. :F
mayıs ayına yakın yanı diziin bitmesine az zaman kala bazı haftalar olmuyor evet özellikle son 1 ay kala çok ara veriliyor benim tahminimce mesala 25 mayısta 23 bölümle biticek diyelim o tarihe 23.bölümü denk getirmek için ara veriliyor arasız verilse erken biticek

noel aralarına hiç girmeyeyim 2-3 haftada noel araları verilir :A:A:A

mayıs ayına yakın yanı diziin bitmesine az zaman kala bazı haftalar olmuyor evet özellikle son 1 ay kala çok ara veriliyor benim tahminimce mesala 25 mayısta 23 bölümle biticek diyelim o tarihe 23.bölümü denk getirmek için ara veriliyor arasız verilse erken biticek

noel aralarına hiç girmeyeyim 2-3 haftada noel araları verilir :A:A:A
Noel arasıydı o işte. Zaten bu yabancılar 20, 30, 40 DK dizi çekiyorlar bu kadar yorulacak bir şey de yok biz maşallah 180 DK dizi çekiyoruz hemde aralıksız sezon boyunca, işte Türk farkı. :A

Noel arasıydı o işte. Zaten bu yabancılar 20, 30, 40 DK dizi çekiyorlar bu kadar yorulacak bir şey de yok biz maşallah 180 DK dizi çekiyoruz hemde aralıksız sezon boyunca, işte Türk farkı. :A
ayy zaten yılda 12- sezon falan olur 6-7 bölüdme birde mini sezon arası veriliyor sonra başlıyor 6-7 bölüm sonra bu seferde sezon finali işte walking dead 20 bölüm sürmediği halde mini sezon arası ordada var orphn blac nisanda başlıyor 10 bölüm sürüyor haziran gibi bitiyor ve 1 yıl ara veriliyor nisanda tekrar baslıyor hahaha:F:F:F

bu yabancılar iyi sabrediyorlar vlla :F:F:F