The Walking Dead'ın Kötü Adamı ''Negan'' Geliyor!

adamın geçmişini bilmiyorum ama TWD ye @Harunnn60 unda dediği gibi bir sağlam düşman şart :) mesela validen nefret ediyorduk ama şu anda öyle bir düşman diziye ilaç gibi gelecek zombiler artık heyecan yaratmıyor :)
zombilerin heyecan yaratması için koşmaalrı şart :)
İlk sezonlar zombiler heyecanlıydı sonra ekip gelişince tabi zombi korkusu kalmadı karakterlerde. O yüzden kötü adam destekli araya da zombi serpiştirip devam etsinler artık. :)

İlk sezonlar zombiler heyecanlıydı sonra ekip gelişince tabi zombi korkusu kalmadı karakterlerde. O yüzden kötü adam destekli araya da zombi serpiştirip devam etsinler artık. :)
birazda zombiler korkutucu olmaktan çok iğrenç gözüküyor o yüzden fazla zombi görüntüsünü sevmiyorum :)

dur o zaman @mrt-06 le @cevaa ya sorayım :)
bu son bölümde doktorla öpüşen at kızımız lezosfermidir yoksa yokluktan mı doktorla yiyişiyorlardı ? :)
harun sen spoiler ı açma
O kız lezbiyen evet, hatta geçen sezon şu moron tipli adam buna sulanıyordu o da ben kızlardan hoşlanıyorum canım demişti. :D

O kız lezbiyen evet, hatta geçen sezon şu moron tipli adam buna sulanıyordu o da ben kızlardan hoşlanıyorum canım demişti. :D
demekki doktoru teselli edişi boşa değilmiş :) bu dünyada karşılıksız kimse kimseyi teselli bile etmiyor :))