The Walking Dead'ın Kötü Adamı ''Negan'' Geliyor!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
The Walking Dead'ın Kötü Adamı ''Negan'' Geliyor!

PBd4d5.png

Rick'in büyük düşmanı Negan sonunda geliyor!

Çizgi romanda Vali'den sonra en kötü karakterlerden birisi olan
Negan sonunda diziye katılıyor. ''Negan'' karakterini ise The Good Wife dizisinden tanıdığımız ünlü oyuncu Jeffrey Dean Morgan üstlenecek.

Yapımcıların açıklamalarına göre Jeffrey Dean Morgan, The Walking Dead’in 6. sezon finalinde Negan karakteri ile karşımızda olacak.

walking_dead_negan1.jpg

the-walking-dead-negan-945384.jpg

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
Biraz daha tanınmış bir isim beklerdim. Hayalimde ki bu değildi. Gerçi Vali'de farklıydı ama o başarılı olmuştu o yüzden tipe değilde oyunculuğa bakmak daha doğru olur. :)
Diziye kötü bir düşman lazımdı sadece zombilerle yürümüyor malesef. :D

Bu arada 20 Aralık 2013'de Negan karakteri geliyor kim oynar acaba diye haber açmışım. Vay be 2 sene geçmiş cidden nostalji oldu bana da. :D
https://fav10.net/forum/threads/the-walking-dead-negan-karakteri-geliyor.206895/

ayyy inanamıyorum süpernaturaldan dean ve sam ın babası geliyor :F:F

bu adam süperdi yaa çok karizmatik harika bir oyuncuydu walking dead çok doğru bir hamle yapmış @mrt-06 @cookies @Titanium @legolas9900 sizlerde bilirsiniz john winchester ı özellikle atacan sevinir oda walking dad izliyor sonucta:F:F:F

@destere @Harunnn60 hadi yine iyisiniz bizimkilerin babası geliyor :F:F:F

bu adam süperdi yaa çok karizmatik harika bir oyuncuydu walking dead çok doğru bir hamle yapmış @mrt-06 @cookies @Titanium @legolas9900 sizlerde bilirsiniz john winchester ı özellikle atacan sevinir oda walking dad izliyor sonucta:F:F:F

Supernatural'de oynamış dedigin gibi ama ben izlemedigim icin bilmiyordum. :D

Sen adamı begendiysen bizim için sıkıntı yok o zaman. :D

Magic City'de izlemiştim acayip karizma bi abimiz bence diziye renk katacaktır :D

dizideki gerilim ile aksiyonu tırmandıracaktır büyük ihtimal...rick ile çarpışırsa ortalık çok karışır..

Ben de fotoya bakınca nerden tanıdık geldi dedim. Hatırlıyor musun ilk sezon izlerken sürekli sana soruyordum bunların babası ne zaman gelecek diye. :F

Bir bu adam eksikti. :T: Valiye çok sinir olmuştum, inşallah bu kadar sinir olmaz.

Bekliyoruz bakalım.

Vali Andreamızi Hershall'ımızi aldı buda Meggie'yi alabilir. Çok ürkütücü bit karakter olacak bariz.:(

bu karakter bi binada kendi grubuyla yaşıyor ve başka gruplara saldırıp onun nevalelerine çöküyor bu adam validen daha beter bi karakter

adamın geçmişini bilmiyorum ama TWD ye @Harunnn60 unda dediği gibi bir sağlam düşman şart :) mesela validen nefret ediyorduk ama şu anda öyle bir düşman diziye ilaç gibi gelecek zombiler artık heyecan yaratmıyor :)
zombilerin heyecan yaratması için koşmaalrı şart :)