aga tilki yle çalışma ihtimali çok yüksek ihtimalaga tilkiden ses yok gibi gözüküyor eğer gölgeyle beraber çalışırlarsa off off off diyorum sadece
aga tilki yle çalışma ihtimali çok yüksek ihtimalaga tilkiden ses yok gibi gözüküyor eğer gölgeyle beraber çalışırlarsa off off off diyorum sadece
Eyvallah hacı anlamadığım kısımları özet çekersin artıkooooooo kral geri dönüyor zevkle bekliyoruz aga
aga 7.50 dahi alamazBaska bir kanalda olsak reytingler 14e bile cikardi bu bolumle 9 reyting alacagiz gibi geliyor bana İnşallah
tabi ki agaEyvallah hacı anlamadığım kısımları özet çekersin artık
Fragmaninda etkisi olabilir ama icimde bir kipirdanma var sanki bu bolumle buyuk sicrama yasayacaz gibi geliyoraga 7.50 dahi alamaz
evet yapılacak en doğru yorum bukanal d de olduğumuz sürece reytingler hep hayal kırıklığı olacak bu gerçeği bi kabullenmek lazım benim gönlüm hep show tv den yanadır ama bu sezon atv de olmuş olsaydık 10 rtg nin altını görmezdik her bölüme +4 koyun
En azından yatmadan izleyebildinnerden belli abi 😀 daha doğrusu neden öyle dedin ki
haa o açıdan diyosun; başkan sende değişiklikler var hadi hayırlısıEn azından yatmadan izleyebildin
Değişiklik yok değişim var )) yok be olm bu aralar iş açısından bayağı bir meşguliyetim var 😉haa o açıdan diyosun; başkan sende değişiklikler var hadi hayırlısı
Ov okuma yazma ogretmek epey zor evd baya gurultu vardir simdiDeğişiklik yok değişim var )) yok be olm bu aralar iş açısından bayağı bir meşguliyetim var 😉
Tabi birde yeni doğan bir kız ve okuma yazma öğrenen bir çocuk 😉
daha ne olsun abi var işte değişiklik değişim ismin çokda önemi yok 🙂Değişiklik yok değişim var )) yok be olm bu aralar iş açısından bayağı bir meşguliyetim var 😉
Tabi birde yeni doğan bir kız ve okuma yazma öğrenen bir çocuk 😉