aga uzatma işte ne farkeder kim açmışsa açmışNasil benden once acmis ya 5 dk once yaziyodu. Ben konuyu 2 dk sonra duzenledim belki de orada bir karisiklik olmuatur
Sonradan duzenledim mesajifragmanı peş peşe 5 defa izledim ariel rolündeki adam gerçekten muazzam oyuncu
aga uzatma işte ne farkeder kim açmışsa açmış
Her hafta bu tartışma niye çıkıyor, geçen hafta da vadikızı ben erken açtım diyordu. Saat orda belli ya.Neyse onemli degil kimin actigi ne farkeder
adam ne giyse yakışıyor müthiş bişey yıllanmış şarap gibisin ustaaaustaya bak be
adam efsane eşi benzeri yok aga maşşalh nazarımız değmesinadam ne giyse yakışıyor müthiş bişey yıllanmış şarap gibisin ustaaa
aga adamı da süper ariel yok mu adamın ses tonuna hastayımErtan Sabanın(Gölgenin) konuşması yetiyor fragmanda havaya girmek için
Şu vizeler bitsin bu sezon vadiyi izliyeceğim yakında sizlerle güncel takip edecem .aga adamı da süper ariel yok mu adamın ses tonuna hastayım
ooooooo kral geri dönüyor zevkle bekliyoruz agaŞu vizeler bitsin bu sezon vadiyi izliyeceğim yakında sizlerle güncel takip edecem .
aga tilkiden ses yok gibi gözüküyor eğer gölgeyle beraber çalışırlarsa off off off diyorum sadecefragman dopdolu aksiyon heyecan vadediyor yine müthiş bir bölüm izlyecez