aaa 1 puandan kaçışın yok bu haftaay sen yıldıza kaç vericen onu söyle donu zilli.ss
aaa 1 puandan kaçışın yok bu haftaay sen yıldıza kaç vericen onu söyle donu zilli.ss
kıskanç yıldızın gençliğindeki güzelliğini kıskandın dimi pis .ssaaa 1 puandan kaçışın yok bu hafta![]()
ne güzelliği bee çingeneye benziyor hahahakıskanç yıldızın gençliğindeki güzelliğini kıskandın dimi pis .ss
ama klipte parlak oğlanla oynaşıyorne güzelliği bee çingeneye benziyor hahaha![]()
Bu haftaki şarkım 'Azap'
@Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM* @sokak sanati @denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @EFE UYSAL @-potterhead-@Maskeli Fedai @Harunnn60 @Bully
Başarılar Özgür'üm umarım atlatırsın haftayı.Bu haftaki şarkım 'Azap'
@Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM* @sokak sanati @denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @EFE UYSAL @-potterhead-@Maskeli Fedai @Harunnn60 @Bully
Eleniyor muyum.ss Kötü mü şarkım.Bu hafta eleniyorsun galiba.Man Down nasıl.
![]()
Teşekkür ederim.Başarılar Özgür'üm umarım atlatırsın haftayı.![]()
![]()
Eleniyor muyum.ss Kötü mü şarkım.Fena değil.
![]()
Ay ne zaman kötü verdim ki zatenEleniyor muyum.ss Kötü mü şarkım.Fena değil.
Teşekkür ederim.İyi puanlarını bekliyorum.
![]()
bu şarkıyla geleceğini bilsem delikanlım ı kullanmazdımBu haftaki şarkım 'Azap'
Eyvallah Akın'ım.@Bully iyi şarkı seçmişsin bu hafta artıcağın kesin.![]()
İlk sezon kötüydü ya. Bu sezon belki bir ihtimal iyi gider.Dinlemedim ama ilk sezon kaçıncı oldun.![]()
Hep iyi veriyorsun tamam.Ay ne zaman kötü verdim ki zaten![]()
Çok mu kötü ya.ssbu şarkıyla geleceğini bilsem delikanlım ı kullanmazdım![]()