aaa 1 puandan kaçışın yok bu haftaay sen yıldıza kaç vericen onu söyle donu zilli.ss
aaa 1 puandan kaçışın yok bu haftaay sen yıldıza kaç vericen onu söyle donu zilli.ss
kıskanç yıldızın gençliğindeki güzelliğini kıskandın dimi pis .ssaaa 1 puandan kaçışın yok bu hafta
ne güzelliği bee çingeneye benziyor hahahakıskanç yıldızın gençliğindeki güzelliğini kıskandın dimi pis .ss
ama klipte parlak oğlanla oynaşıyorne güzelliği bee çingeneye benziyor hahaha
Bu haftaki şarkım 'Azap'
@Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM* @sokak sanati @denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @EFE UYSAL @-potterhead-@Maskeli Fedai @Harunnn60 @Bully
Başarılar Özgür'üm umarım atlatırsın haftayı.Bu haftaki şarkım 'Azap'
@Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM* @sokak sanati @denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @EFE UYSAL @-potterhead-@Maskeli Fedai @Harunnn60 @Bully
Eleniyor muyum.ss Kötü mü şarkım. Fena değil.Bu hafta eleniyorsun galiba. Man Down nasıl.
Teşekkür ederim. İyi puanlarını bekliyorum.Başarılar Özgür'üm umarım atlatırsın haftayı.
Eleniyor muyum.ss Kötü mü şarkım. Fena değil.
Ay ne zaman kötü verdim ki zatenEleniyor muyum.ss Kötü mü şarkım. Fena değil.
Teşekkür ederim. İyi puanlarını bekliyorum.
bu şarkıyla geleceğini bilsem delikanlım ı kullanmazdımBu haftaki şarkım 'Azap'
Eyvallah Akın'ım. Bu şarkıya normal sezonda da güzel puan vermişsin zaten artık All-Star'da da iyi bir puan alalım senden.@Bully iyi şarkı seçmişsin bu hafta artıcağın kesin.
İlk sezon kötüydü ya. Bu sezon belki bir ihtimal iyi gider.Dinlemedim ama ilk sezon kaçıncı oldun.
Hep iyi veriyorsun tamam.Ay ne zaman kötü verdim ki zaten
Çok mu kötü ya.ssbu şarkıyla geleceğini bilsem delikanlım ı kullanmazdım