FF Üyeleri Bir Arada - 86. Bölüm

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,572
Puanı
1,061
E Yapım Sunar...

FAV10 ÜYELERİ
BİR ARADA

Senaryo: @Aserat
Genel Hikaye: @emreemreu - @Nisa

Bölüm Oyuncuları:
@OzaN - @xdragxx - @cevaa - @BesaleT - @gizem ak - @xemrexxx - @destere - @Çiğdem- - @Nisa - @Bully - @Tzira - @dizi kolik - @vadikızı - @cookies - @GunesinOglu - @Reytinger - @Harunnn60

NOT: İlerleyen bölümlerde diziye yeni üyeler de katılacaktır, bu bölümde yer verilmeyenlere ise gelecek bölümde yer ayırmaya çalışacağım. :)

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 85. bölümü okumak için:
https://fav10.net/forum/threads/fav10-Üyeleri-bir-arada-85-bölüm-yeni-sezon.251729/

86. Bölüm
(cevaa, OzaN'ı karşısında görünce büyük bir şok yaşar. Aralarında oluşan sessizliği OzaN bozar.)
OzaN: Açıklayabilirim...
cevaa: Neyi açıklayacaksın ha, neyi?
gizem ak: (elini silerek) OzaN? Gözlerime inanamıyorum...
cevaa: İnan, inan. OzaN efendi bir anda bırakıp gittiği eve tıpış tıpış geri dönmüş. Ne oldu, sonunda bizi hatırladın mı?
OzaN: Tamam, her şeyi içeride anlatacağım.
cevaa: Hayır OzaN. Anlatacağını burada anlatacak ve çekip gideceksin. Bu eve giremezsin! Hadi anlat, dinliyorum!

(Ortamda yine derin bir sessizlik oluşurken Tzira ise xemrexxx'in okulunun önüne gelmiş, onun çıkmasını beklemektedir.)
destere: (parmağıyla Tzira'yı göstererek) x'li Emre, şu kız sana bakıyor galiba.
xemrexxx: Hayda, yine mi buldu beni bu çatlak? (onun yanına giderek) Ne işin var senin burada?
Tzira: Merak etme, ben de sana meraklı değilim. Aslında dün gece gelecektim... Hatta evin kapısına kadar geldim, ama içeri girmeye cesaret edemedim...
xemrexxx: Neyse, böyle yol ortasında konuşmayalım. Gidelim bir kafeye... destere, sen yalnız başına gidersin artık eve.
destere: (merdivenlerden inen Çiğdem'i gözüne kestirerek) Yalnız başıma gideceğimi kim söyledi? Hey, Çiğdem! Bekle beni!
xemrexxx: Hay, Çiğdem kadar meteor düşsün o totoş kafana.

(xemrexxx ve Tzira okulun yakınındaki kafeye doğru giderken destere ise Çiğdem- ve Nisa'nın arasına girmiştir.)

Çiğdem-: O şapşalı başından savdığın iyi oldu, artık rahat rahat gidebiliriz eve.
Nisa: Sen bu çocuğa çok yükleniyorsun Çiğdem. Herkes senin gibi sıkıcı mı olsun?
Çiğdem-: Duyamadım? Sen bana "sıkıcı" mı dedin?
Nisa: Demiş de olabilirim, dememiş de olabilirim.
Çiğdem: Yani sıkıcıyım ben? Asıl sen kendine bak be!

(destere, Çiğdem ve Nisa'nın söz dalaşı yüzünden söylemek istediklerini söyleyemenin verdiği üzüntüyle yürümeye devam ederken cevaa ise hala OzaN'dan bir açıklama beklemektedir.)
cevaa: OzaN, anlatsana niye bizi terk ettiğini!
OzaN: (cevaa'nın kolunu ittirmeye çalışırken) Çok zor durumdaydım. Yoksa ben hiç istememiştim...
cevaa: Dur bir dakika! Öyle hiçbir şey olmamış gibi geçip oturamazsın. Bu evi anca rüyanda görürsün, anladın mı? Rü-yan-da!
gizem ak: Ben ayıp olmazsa bir şey daha sormak istiyorum, bu bayan kim?
dizi kolik: ‘Bayan’ değil ‘kadın’.
OzaN: Bu dizi kolik, benim nişanlım... Onunla birkaç hafta önce tanıştım. dizi kolik, bunlar da cevaa ve gizem ak.
cevaa: Nişanlın mı?!

(cevaa bunun üzerine bir şok daha yaşarken cookies ve vadikızı ise beraber parka gitmişlerdir.)
vadikızı: Eee, senin günün nasıl geçti?
cookies: Çok iyi. Öğretmenin sorduğu tüm sorulara doğru cevap verdim.
vadikızı: Sana bir şey söyleyebilir miyim?
cookies: Tabii.
vadikızı: Söylemek için çok düşündüm, ama dayanamıyorum artık. Aramızdaki ilişki çok sıkıcı.
cookies: "İlişki" mi? "Sıkıcı" mı?
vadikızı: Kendimi yanlış ifade ettim galiba. Sadece her gün derslerden falan konuşuyoruz. Dersler, sınavlar, kitaplar... Aramızdaki muhabbeti daha farklı şeylere çekebiliriz... Sen beni dinliyor musun?
cookies: Affedersin, ben "ilişki" kısmından sonra kaldım.
vadikızı: "İlişki" dediysem, arkadaş olarak... Diğer türlüsüne henüz hazır değilim... Ama... Mesela arkadaş olmamıza rağmen ailen ile ilgili pek bir şey bilmiyorum... Ya da neleri sevdiğini... Ben senin hakkında daha fazla şey bilmek istiyorum...
cookies: Bu bir başlangıç mı?
vadikızı: (gülümseyerek) Neden olmasın?

(cookies ve vadikızı'nın yüzünde güller açmaktadır. Gençler yürümeye devam ederken xemrexxx ve Tzira ise kafede kahve içmektedir.)
Tzira: Babam çok baskı yapıyor, dayanamıyorum artık.
xemrexxx: Dayanacaksın! Zorundasın.
Tzira: Sana göre söylemesi kolay tabii. Bir de beni düşün. Ben de sana hiç meraklı değilim, ama bu evlenme işini halletmemiz lazım. Yoksa babamın adamları sana gününü gösterecekmiş
xemrexxx: Tehdit yani? Gerçi buna değecek kız olsan neyse, ama...
Tzira: Şimdi var ya, bu elimdeki bardağı kafanda patlatırım. Kalıbının adamı ol biraz. Sanki ben sana çok meraklıyım. Elimi sallasam ellisi aslında, ama talihim dönmüyor ki.
xemrexxx: Seni sırf bunun için yolladılarsa kusura bakmasınlar. Sanki beşik kertmesi yaparken bize sordular.
Tzira: Off, mantıklı ol biraz. Hem ben İstanbul'u çok sevdim, hayatta gitmem. Sadece kalacak yerim yok, o kadar. Yani olsaydı güzel olurdu, ama yok. Keşke olsaydı, ama bir otel de bulabilirim. Gerçi o da pahalıdır, ev olsa iyi olurdu gerçekten...
xemrexxx: Tamam, pes ediyorum! Gel, benim evde kal. Gerçi benim evim değil, 20 küsür kişiyle birlikte kalıyoruz, ama otelden daha iyidir en azından.
Tzira: Aslında bu konuda bazı prensiplerim vardır, ama kabul edeyim bari.

(xemrexxx, Tzira ile işinin zor olacağını anlamıştır. O sırada xdragxx de iş görüşmesindedir.)
Müdür: CV’nize bakıyorum, hiç de fena değil. Belki muhteşem sayılmaz, ama biz de muhteşem birilerini aramıyoruz zaten.
xdragxx: Bu, işe alındım demek mi yani?
Müdür: Evet, doğru tahmin. Hayırlı olsun. Yarın başlayabilirsiniz, bugün biraz enerji depolayın.
xdragxx: (el sıkışarak) İnanın, hiç pişman olmayacaksınız.

(xdragxx sevinç içinde odadan çıkarken GunesinOglu ise okulun lavabosunda telefon ile konuşmaktadır.)
GunesinOglu: Alo anne, babamla konuşabildin mi şu yarışma işini? Gelecek misiniz? (yüzünü ekşiterek) Yine mi? Ama bu sene diğerlerinden daha farklı olacak. Bu sefer kendimi affettireceğim, onu gururlandıracağım. Herkese beni gösterecek, benimle istediği kadar övünebilecek... Bunu ona söylemedin mi?

(GunesinOglu annesinin bittikten sonra telefonu kapatıp gözlerinden süzülen yaşları sildikten sonra sınıfa geçer. Sınıfta ise hareketli dakikalar yaşanmaktadır, çünkü Bully’nin ilginç planları vardır.)
Bully: Şu makaraya iyice baktın, değil mi? Eğer hata olursa amacımıza ulaşamayız. Geçen seneki şakayı aşmak zorundayız. Hey, sen beni ipliyor musun?
Reytinger: Seni değil, şu kancayı ipliyorum kardeşim. Bu güzeldi ama, değil mi?
Harunnn60: (şoktan dona kalan Bully’yi bir kenara çektikten sonra) Ona ne yaptığını gördün, değil mi?
Reytinger: Ona ne yaptığımı değil, ama ne yapmadığımı gördüm; iyi espri. Ama bu doruk noktasıydı, bunu kabul etmelisin.

(Reytinger’in esprisi bittikten sonra kapı açılır, ama içeriye giren kişi her zamankinden çok farklıdır, çünkü gelen hoca kadındır. Üstelik çok alımlı bir görünüşü vardır. Öğrenciler şok içinde ona bakarken xdragxx de sürpriz yaparak işten erken çıkmış, evine dönmektedir.)
xdragxx: (telefonla konuşarak) Oldu o zaman, sonra tekrar görüşürüz kardeşim… Hadi, Allahaısmarladık...

(O sırada siyah bir araba yavaş yavaş geldikten sonra durur. Arkadan gelen iri yarı bir adam, eline aldığı sert bir cisimle onu bayıltıp arabaya doğru sürüklerken gizemli bir ses duyulur.)
Ses: Sana hayatı zindan edeceğim xdragxx, sana hayatı zindan edeceğim…

86. Bölüm Sonu

86. bölüme beğeni ve yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz. Yeni bölüm ise bir değişiklik olmadığı takdirde 14 Kasım Cumartesi akşamı Fav10.net'te olacak. :)

Son düzenleme:
@xemrexxx çok ciddi muhabbetlere başlamış bu bizim bildiğimiz emre değil :) @Tzira ile bir muhabbetleri var ? gerçek hayatta böyle bir muhabbete rastlasam iki saniyede ortamı terkederim:) xemree niye ciddiyet konusunda bu kadar kasılıyor anlamadım :) emre gerçekte böyle biriysen senin yanındaki kızların allah yardımcısı olsun çekilmez bu muhabbet :)) tziraya yazık valla onun yerinde olsam emrenin kafasına keserle vurup ayrılırım ordan :))

@Çiğdem- le @Nisa nın bu muhabbetini sevdim güzel olmuş :) çiğdem yine kötü laf yemiş gibi duruyor :)

Çiğdem-: O şapşalı başından savdığın iyi oldu, artık rahat rahat gidebiliriz eve.
Nisa: Sen bu çocuğa çok yükleniyorsun Çiğdem. Herkes senin gibi sıkıcı mı olsun?

@xemrexxx çok ciddi muhabbetlere başlamış bu bizim bildiğimiz emre değil :) @Tzira ile bir muhabbetleri var ? gerçek hayatta böyle bir muhabbete rastlasam iki saniyede ortamı terkederim:) xemree niye ciddiyet konusunda bu kadar kasılıyor anlamadım :) emre gerçekte böyle biriysen senin yanındaki kızların allah yardımcısı olsun çekilmez bu muhabbet :)) tziraya yazık valla onun yerinde olsam emrenin kafasına keserle vurup ayrılırım ordan :))

@Çiğdem- le @Nisa nın bu muhabbetini sevdim güzel olmuş :) çiğdem yine kötü laf yemiş gibi duruyor :)

ay çok gizemli :F
@Çiğdem- kenardan bana aşık @Tzira da beşik kertmem daha nolsun @destere çatlasın:A
ben 1.bölümdede söyledim ayoll @xemrexxx ile bu karakterin alakası yok birde ben bunamı aşık oluyorum emre senarist nekadar para veriyor bu senaryıya güvenim kalmadı benim @destere :F:F:F

ben 1.bölümdede söyledim ayoll @xemrexxx ile bu karakterin alakası yok birde ben bunamı aşık oluyorum emre senarist nekadar para veriyor bu senaryıya güvenim kalmadı benim @destere :F:F:F

sevmeyide geçtik yanında iki saniye duramazsın:) gerçek hayatta hiç sıkıcı arkadaşım olmadı zaten sıkıcı olanları başta eliyorum :)) ,,

Bu kadar yorum yaptığına göre bölümü bayağı beğenmiş olmalısın. :A
Ben de onun kimliğini tam olarak yansıtamadığımın farkındayım, ama bu kadar oluyor işte. :A

ayol benim daha çok sahnem var onlardan :F daha çok para isterim :F
Onlar da forumun en deneyimli (gizem ak haricinde) üyeleri ama. :A

Ben de onun kimliğini tam olarak yansıtamadığımın farkındayım, ama bu kadar oluyor işte. :A
sevmeyide geçtik yanında iki saniye duramazsın:) gerçek hayatta hiç sıkıcı arkadaşım olmadı zaten sıkıcı olanları başta eliyorum :)) ,,
ayy bence @destere glecek bölüm gebertsin bunuda kurtulalım senaryoya hiç yakışmadı çünkü @xemrexxx :F:F:F

Onlar da forumun en deneyimli (gizem ak haricinde) üyeleri ama. :A
benimle ilgili kısımlar güzel çiğdem nisa sahneleri güzel emreli sahneler sıkıcı :)

tzira ile evleniriz :) dizi kolik ozanu xdragxx ile boynuzlar:A
Bu fazla geleceğe yönelik oldu ama. :A
Esprilerim yerlerde.:T:
Biraz öyle oldu. :A
Nasıl başrolüz biz ya @Aserat rolümüz yok nerdeyse. :D
Aslında bu dizide herkes başrol, ama fazla uzatmak istemediğim için neyin ne olduğu tam olarak belli olmuyor işte. Hem bölüm sonunda kaçırıldın işte, fena mı? :A

Emeğine sağlık. Ama sanırım biraz fazla karakter olmasından dolayı bi kopukluk var. Kopukluğu nasıl gidereceksin bilemiyorum ama onun dışında gayet iyi :) @Aserat