Yalan Dolan 9.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,378
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
9.Bölüm
Baskın Basanındır
Necdetin damadının oğlu başını polisle derde sokar ama hemen müdahale yapar Elmas komiser vurulur hemen hastahaneye götürülür Melekin eski eşi giresuna göz dikmişti giresunu ele geçirip orayı kızlardan tamamen temizlemek kızlar ya ölücek ya sürülecekler dünyadan Giresuna denizden havadan karadan muhtarlığın mitingine ve binasına evine her yerine baskın yapar Muhtara ve belediyeye ve televizyonu basar zeytinburnundaki derlerki eğer Giresundaki kızları dünyadan sürmezseniz karadenizi yok edicem radikal islamcılar cihat için bağcılarda bir kanalı basar ve ordan birisi kaçırılır polisle girilen çatışmada çevik kuvvetin o polislere müdahalesiyle sona erer ve uçurumdan düşerler
Milletvekili İhsan tuna ve derki bir matemetik hesabına göre işidle 360 derece farklı der ama aynı demektir
imam hatip okullarından okutulan öğrencileri bulup radikal örgütler için eğitiyorlar ve bir din meclisi toplantısı hedef her şeye hayır diyen birisi ama bu olaydan sonuç alamadığı için haziran ve arkadaşları polisler sayesinde necdeti yakalar ve adamlarınıda ama çatışma çıkar Buraya kadar necdet bitti
Necdet bitmez burda bitmez seninle daha çok görüşecez
Haziran beklerim her zaman

Fundanın arabasını kaçıran organize şube emniyettin içinde arabay bomba koyar ardından arabayla emniyetin içine giren organize komiseri atlar ve Emniyet havaya uçar ve bide benzin dökerler havadan yakarlar sihirli bir roket saldırısı organize şube devriyededir ve Haziranın babası evlatlık alınan aileyle kutlarken çatışma çıkar
herkes rehin alınır ve gömerler
Bulamıcaklar kemiklerinizi bile
Haziran dünyayı Meleğin eşinden kurtardıktan sonra
Haziranı ve arkadaşlarını bize verin yoksa ekibiniz ölür
Peri doktorlarıda rehhin alınır
Bir komutan gelir ekibiyle hemen bir plan hazırlayın biz burdan çıkarız ve hemen kuşatın her tarafı
peki Avni komutanım siper alın ve kurtarırlar ama dinamit atılır faruk vurulur zelal hemne bombayı fırlatır
Eda peri gelir yardıma benimle baş edemezsiniz ve hemen ama Elmas komiseri kurtaran çilek peri
zeytin ve haziran bitti işte buraya kadar kurtardık ama bir haber güllerin savaşı setinden damla sönmez kaçırıldı ve set kurşunlanıp yakıldı
9.bölümün sonu
@Çiğdem- @gözlemci @Yiğitt @Harunnn60 @beyazsoy @sokak sanati @ozgur2113 @xemrexxx @destere @GunesinOglu
son iki bölüm

Son düzenleme:
Fundanın arabasını kaçıran organize şube emniyettin içinde arabay bomba koyar ardından arabayla emniyetin içine giren organize komiseri atlar ve Emniyet havaya uçar ve bide benzin dökerler havadan yakarlar sihirli bir roket saldırısı organize şube devriyededir ve Haziranın babası evlatlık alınan aileyle kutlarken çatışma çıkar

özellikle şu yukardaki sahne çok heyecanlıydı @pompy ?

herkesin rehin alınıp gömülmesi çok enteresan bir durum , bu sefer özellikle sona doğru aksiyon bayağı artmış

@Almila ve @xemrexxx yi de etiketliyeyimde pompy nin senaryosu çıkınca bize haber ver diyorlardı ?

@Çiğdem- de hiç yorum yapmamış fırsat bulamamıştır buraya bakmaya yoksa özellikle bu diziyi seviyordu ..

)) Davutoğlu her zamanki dil sürecmesinden büyük haber yapan basini okursanız böyle senaryo dogar

Pompy resmen aydın dogan için yaziyor. Arka sokaklar bir deniz hikayesini kaldırdı pompy hala kanal d den kopamıyor)))

herkesin rehin alınıp gömülmesi çok enteresan bir durum , bu sefer özellikle sona doğru aksiyon bayağı artmış

@Almila ve @xemrexxx yi de etiketliyeyimde pompy nin senaryosu çıkınca bize haber ver diyorlardı ?

@Çiğdem- de hiç yorum yapmamış fırsat bulamamıştır buraya bakmaya yoksa özellikle bu diziyi seviyordu ..
hahaha yeni yeni bakıyorum bende @pompy kızıyor bana ama foruma gelir gelmez hemen okuyamıyorum bildirimlere bakıyorum önce :F:F:F

Hahah :F Jeneriği kendisi yapmış bir baksana lütfen. :D

jenerik harika ya çok orjinal ;:))) ben niye bunu düşünmedimki aslında kolayı varmış daya tv ye cep telefonunu harika bir jenerik oluştur :)

@çiğdem- @Almila @xemrexxx @sokak sanati jeneriği mutlaka izleyin :))
Ben bunları önceden alakasız video zannediyordum sonra bir açayım dedim bir baktım kendisi yapmış. :D Her dizisine bir jenerik yapıyor arada evi de gösteriyor artık @pompy odasını ezberledim. :D

Ben bunları önceden alakasız video zannediyordum sonra bir açayım dedim bir baktım kendisi yapmış. :D Her dizisine bir jenerik yapıyor arada evi de gösteriyor artık @pompy odasını ezberledim. :D
pompy niyeti bozmuş jenerikte pantolonları ve pijamaları var bir dahaki diziye baksırlarını da koyar:)))
hayır sadece tv ekranı yakın çekim çevre kararmış durumda çok fazla açık vermemiş gibi :))

fırsat bulursan dediğim sahneyi iyi izle orası çok heyecanlı, bombalar patlıyor esir alınanlar gömülüyor toprağa ...:)
hahah ayy eskiden pompy seninle beni kullanarak baya izleyici çekiyordu diziye her bölüm cennet mahallesinden ultan ferhat gibiydik vlla her bölüm evlenmeye çalısıyorduk ve bomba patlıyordu düğünde hahahah:F:F:F

hahah ayy eskiden pompy seninle beni kullanarak baya izleyici çekiyordu diziye her bölüm cennet mahallesinden ultan ferhat gibiydik vlla her bölüm evlenmeye çalısıyorduk ve bomba patlıyordu düğünde hahahah:F:F:F
bundan sonra @pompy e kolaylık olsun diye jenerik videosunu birlikte çekelim sonra yollarız pompy e :) daha bir renkli olur :)

)) Davutoğlu her zamanki dil sürecmesinden büyük haber yapan basini okursanız böyle senaryo dogar

Pompy resmen aydın dogan için yaziyor. Arka sokaklar bir deniz hikayesini kaldırdı pompy hala kanal d den kopamıyor)))
Arka sokaklar kanal d ye döndü ve yapan aydın doğan peline müdahale etti