Haftanın Sahnesi-Evlen Benimle

Video değil de konuda yazılanlara güldüm. :F @Almila @Yiğitt niye yas ilan ettiniz size adam mı yok hem Ömer o kadar yakışıklı değil. :F
Ay neresi yakışıklı değil, bir gülüşü var sanırsın bebek gülüyor. :bhr: @Almila @xemrexxx :bhr:

Video değil de konuda yazılanlara güldüm. :F @Almila @Yiğitt niye yas ilan ettiniz size adam mı yok hem Ömer o kadar yakışıklı değil. :F
Ay neresi yakışıklı değil, bir gülüşü var sanırsın bebek gülüyor. :bhr: @Almila @xemrexxx :bhr:

ömerime laf eden çarpılır ayoll adam dağ gibi maşşallah:A:A:A

ayy ama bu defnede iş yok gerçekten kızın yüzü palyaço gibi olmuş makyajdan beyaz tenli suratı kızın kıpkırmızı olmuş palyaçolar bile okadar boya sürmüyordur yüzüne kızın ten rengi değişşmiş ayoll @destere @xemrexxx :F:F:F
kızcağız beyaz tuval gibi peynir gibi teni var çatla da patla :A
ayrıca evet ömer dağ gibi öyle taş-toprak sadece soğuk nevale bir tip ben kız olsam sinanı seçerdim :F

kızcağız beyaz tuval gibi peynir gibi teni var çatla da patla :A
ayrıca evet ömer dağ gibi öyle taş-toprak sadece soğuk nevale bir tip ben kız olsam sinanı seçerdim :F
benim bu dizideki favorim sinan zaten ama o sude denilen kız o tiple nasıl rol buluyor nerden tororpilli bilmiyorum :ppp::ppp::ppp: