- Reaksiyon puanı
- 17,774
- Puanı
- 1,061
öykü'den daha güzel. 😎Kiraz Mevsiminde ki Öyküye benziyor yüz ifadeleri.
Geçen akşam instagram'da resimlerine tek tek bakmıştım, güzel kız Allah sahibine bağışlasın. Esra'mı da kimselere verme niyetim yok bilesiniz?@sürgünüm abiminki Esrada benim zaten.
diriliş'ten bahsediyoruz sen filinta'ya uçtun. ama onu 2. sezonda göremedim yok galiba?Filintadaki Damlayı al yani Lara
Yokki başka kız ondan. Evet yok daha güzeli geldi.diriliş'ten bahsediyoruz sen filinta'ya uçtun. ama onu 2. sezonda göremedim yok galiba?
Yapma be bize kim kaldı. Esra ınstagramın gizlemiş ya resimlerine bakıyordum. instagram.com/esbilgicGeçen akşam instagram'da resimlerine tek tek bakmıştım, güzel kız Allah sahibine bağışlasın. Esra'mı da kimselere verme niyetim yok bilesiniz?
berrak mı? onu bende beğeniyorum ama lara kadar güzel değil.Yokki başka kız ondan. Evet yok daha güzeli geldi.
Yapma be bize kim kaldı. Esra ınstagramın gizlemiş ya resimlerine bakıyordum. instagram.com/esbilgic
İkiside çok güzel ayırmamberrak mı? onu bende beğeniyorum ama lara kadar güzel değil.
O ne diyorsun Edho kavgasından sonra burdada kavga çıkarcan. @sürgünümNereye surgunun abinin ki benim ki ne ara surgunumun oldu
Bi git la, dizinin en başından beri ben varım, kızı ilk gören de benim, haberini de ilk ben yaptım. Dağdan gelip bağdakini mi kovuyorsun?Nereye surgunun abinin ki benim ki ne ara surgunumun oldu
Sanki ben dizinin en basindan beri yokum ya beraber gormustuk ilk bolumlerde Mahmut Esraya asiliyordu Ilyas kizmisti falan Hem sen coktan Esrayi sattinBi git la, dizinin en başından beri ben varım, kızı ilk gören de benim, haberini de ilk ben yaptım. Dağdan gelip bağdakini mi kovuyorsun?
Hangi Esrayı dyon Dirilişteki diyorum ben.Sanki ben dizinin en basindan beri yokum ya beraber gormustuk ilk bolumlerde Mahmut Esraya asiliyordu Ilyas kizmisti falan Hem sen coktan Esrayi sattin