Erdal Beşikçioğlu'nun Yeni Dizisinin Adı Belli Oldu!

ranini'nin haberine göre dizi 60 dakika olacakmış. merakım iyice arttı. müthiş bi iş olur.

Bu ismi yanlış hatırlamıyor isem konu ilk açıklanınca "46" olacağını @batuhankaralar söylemişti, yani baya eski haber. :X

Konuya gelirsek ismi hiç beğenmedim. Breaking Bad içinde her türlü iş bulabileceğiniz bir dizi. Yani demek istediğim çok güzel/efsane işler ortaya çıkabilir.

Dizinin uyarlanması zor ama yapılabilir. Çok degisiklik olması lazım ama. Malum RTÜK öpüşmeye bile ceza veriyor.

Detayları bekliyorum.

Bu arada Yasemin ve Walter uyumlu olur bence. Orjinalde de Skyler, Walter'den daha genç duruyor. Bu arada dizideki Jesse Pickman'ı Yusuf Çim iyi canlandırabilir. :bhr:

Erdal Beşikçioğlu varsa işin işinde kalite kokuyordur :).Erdal Beşikçioğlu boş işlerde oynamaz dört gözle bekliyoruz yeni dizisi 46'ı .

Sahte bu :D .Bu ses Behzat Ç dizisinden alınmış ,bir sahnede Şule günlük yazıyordu onu almışlar :)

Sanki aşkı memnu topluma çok uygundu ve bir ton öyle diziler tuttu ne alakası var şimdi yaş farkı var diye millet izlemiyecek mi ki o kadar yaş farkı gözükmüyor .
Aşkı memnun da Bihter ve Adnan bey aşkı sırasında reytinglere bak düşük olduğunu görürsün. Aşk için iki denk insan gerektiğine inanıyor halk(ahlaki bir şeyden bahsetmiyorum) ne zaman yasak aşk gençler arasında aşk başladı dizi uçtu

Breaking Bad uyarlamasını yapamazlar imkansız, Ranini de gerçeği araştıp yazmış zaten. @destere

Bir şey konuşuyorduk bırakıp gitti, bizim mesaj da dam üstünde saksağan gibi ortada kaldı. :) @Harunnn60

Son düzenleme: