Ben yeni anladım demedim ki zaten olanı söylüyorum. Bu olayı da görünce paylaşıyım dedim.İzdivaç programlarının kurgu olduğunu yeni mi anladın)))
Bu arada analar ve danalar hafif yükselmiş niye diye soranlara @destere dün izlememiş bölümü))))
Ben yeni anladım demedim ki zaten olanı söylüyorum. Bu olayı da görünce paylaşıyım dedim.İzdivaç programlarının kurgu olduğunu yeni mi anladın)))
Bu arada analar ve danalar hafif yükselmiş niye diye soranlara @destere dün izlememiş bölümü))))
Bu hafta çok önemli değil maç sonrası genelde dizilerin reytingi artar. Maç için tvde takılan kişiler diğer dizilere de uğrar. Kösem gelince asıl boyunun ölçüsünü alır kitleleri çok yakın.ortalama ab grubunda 5 i tuttursun, garanti iki yıl devam eder.. yeterki ani inişler çıkışlar yapmasın geçen haftaki oranlar pek umut vermiyorduda bu hafta umut ışığı gözüküyor
İlk kez anlamış gibi yazmışın bir de madem biliyorsun annegili uyansana ,)))Ben yeni anladım demedim ki zaten olanı söylüyorum. Bu olayı da görünce paylaşıyım dedim.
Yazdığıma pişman ettin Hamza. Söylüyorum da dinleyen var sanki.İlk kez anlamış gibi yazmışın bir de madem biliyorsun annegili uyansana ,)))
kösem diğer dizileri süpürecektir analar ve danaalr yine aynı oranını korur gerçi benim gibi her ikisini izleyeceklerin tercihi bir miktar anaları düşürecektir ama mesela bugün film izleyenlerin hepsi kösem i seçecektirBu hafta çok önemli değil maç sonrası genelde dizilerin reytingi artar. Maç için tvde takılan kişiler diğer dizilere de uğrar. Kösem gelince asıl boyunun ölçüsünü alır kitleleri çok yakın.
Tayyip 49.5 almışken kösem kosele olur)))kösem diğer dizileri süpürecektir analar ve danaalr yine aynı oranını korur gerçi benim gibi her ikisini izleyeceklerin tercihi bir miktar anaları düşürecektir ama mesela bugün film izleyenlerin hepsi kösem i seçecektir
kalan yüzde 50 köseme yeterli )Tayyip 49.5 almışken kösem kosele olur)))
Olay 50.bucuk ile alakalı değil emre sana anlatsın)))kalan yüzde 50 köseme yeterli )
Asla Vazgeçemem iyi oranlar almaya devam ediyor.
@destere 'nin Analar ve Danalar'ı ilk haftaki oranlarından uzak.
KVP kanalına rağmen direnmeye devam etmiş.
İnadına Aşk dizisinin ilk haftalarında yazı çıkaramayacağını düşünüyordum,şu an halen üst sıralamalarda yer alabiliyor.
K.Ailesi'ni listede göremedim diziyi devirmişler anlaşılan
Esmer kızcağız çıktıktan sonra final yapmalıydılar zatenÇarşamba yayınlanıyor artık. Ama 57. Bölüm Final olacak zaten.