- Reaksiyon puanı
- 58,360
- Puanı
- 1,061
bu ne be azıcık insan olun
Umut sen ne yaptın ya. Akşam akşam. @sokak sanati
Çocuk baya taşmış ama çok kaslı, bu kadarı bana göre değil. Şöyle belirgin olsun yeter, bu aşmış kendini.
Yine de tatlı çocuk, beğendim ben.
Tatlım cidden beğendin mi bunu?Umut sen ne yaptın ya. Akşam akşam. @sokak sanati
Vücudu belki aşırıya kaçabiliyor olabilir ama beğendim ben ya. Belki dövmelerinden, belki yüzünden dolayı bilemiyorum. Fena değil mi ya. 😳
Kuşum ağzı yok bunun bi kereVücudu belki aşırıya kaçabiliyor olabilir ama beğendim ben ya. Belki dövmelerinden, belki yüzünden dolayı bilemiyorum. Fena değil mi ya. 😳
Ay bilemeyeceğim canım, vücudunun aşırıya kaçtığı doğru ama bakışlarından mı, dövmelerinden mi gerçekten bilemeyeceğim hoşuma gitti.Kuşum ağzı yok bunun bi kere
niye halkın bu aralar parlak tüketimimi arttı bildiğim kadarıyla forumda kız sayısıda artmadı işte hepi topu üç beş kişi felandır )Ben tamamen halka hizmet anlayışındayım. Emre'nin fantezilerı ile alakam yok.
niye halkın bu aralar parlak tüketimimi arttı bildiğim kadarıyla forumda kız sayısıda artmadı işte hepi topu üç beş kişi felandır )
sanırım bunun sebebi hepi topu cümlesinde saklı ? hepi kızlarsa kalan kısımda gizli parlak avcılarına işaretErkek konuları daha çok hit alıyor nedense.
Kası cidden abartı olmuş, hafif sexy kas güzel dururdu. Beğenmedim.
Kası cidden abartı olmuş, hafif sexy kas güzel dururdu. Beğenmedim.