bence iyi başlıcak diziyi akpliler sevmiyor dizi oyüzden yayından kaldırıldı stardayken 2012 degereksiz bir hamle olmuş bence cennet mahallesi daha uygun olurdu 😉
bence iyi başlıcak diziyi akpliler sevmiyor dizi oyüzden yayından kaldırıldı stardayken 2012 de
yapıcaklar izlenir sadece starda saatinden kaybetti sizinde gitmeniz alıştırmalı forum dizisi yapıcamfilm yapmayacaklar mı ?
izlenmez bence
Ne kadar şanslısın.süper bir haber @xemrexxx senarist olacam gelecekte belki seyredersin dizilerimi @Harunnn60 @Çiğdem- @Castei
@vadikızı
yakında belki tekrardan dizisi çıkar vadinin yerine gelir kanal d de perşembeleri iyi gider diziNe kadar şanslısın.Arka Sokaklar başlayacak. Sihirli Annem geri dönüyor.
Başka dilek tutsan belki oda gerçekleşir.
ağalar şu çiğdemi bi banlasanıza bi zahmet
aaa sen pompy ın diğer senaryosundakı yorumuma bak birdeağalar şu çiğdemi bi banlasanıza bi zahmet![]()
sen taciden haber ver ben bu kıl adamı sevmedim
farketmezbir kez dahada olsa taciyi görmekten mutlu oluruzDizi değil, film.![]()
Taci başka bir köpekle takas olmuş halde karşımıza çıkar bence.sen taciden haber ver ben bu kıl adamı sevmedim
farketmezbir kez dahada olsa taciyi görmekten mutlu oluruz![]()
tamam şimdiden yer ayırtalım hem kültür üniversitesine yakın bir sinema olsun @pompy de bizimle gelir izlemeyeHahaha sen izlesinde ben izlemez miyimAlır mısırımızı gideriz
![]()
biz orjinal taciyi arıyoruz benzerleri kurtarmazTaci başka bir köpekle takas olmuş halde karşımıza çıkar bence.![]()
Onsuz olmaz zatentamam şimdiden yer ayırtalım hem kültür üniversitesine yakın bir sinema olsun @pompy de bizimle gelir izlemeye
biz orjinal taciyi arıyoruz benzerleri kurtarmazonu seslendiren vatandaş ölmüştü sanırım
![]()
Ya Cidden @destere deyince aklıma geldi. Sen foruma ara vermeden önce Kültür Üniversitesinde okuyorum demiştin yada yanlış anlaşılma olmuş sanırım.Onsuz olmaz zaten![]()