MusicSurvivor All Star | 11.Hafta Sonuçları

Vayy be. :D Hani her yarışmanın bir dönüm noktası olur ya buda o hesap. 🙄

Sezen Aksu için üzüldüm. En yüksek puanı ben vermiştim ona sanırım. @mrt-06 :(

@Yiğitt @Bully @denizz19 Tebrik ederim. :D

Özellikle Deniz benim verdiğim puana şaşırmış ama şaşırılacak bir şey yok sen kendin ilk haftalarda Sıla düşmanları var diye forumu ayağa kaldırmıştın ben o zaman sana demiştim ileride yükselecek diye. :D Bak dediğime geldin işte. :D

@cookies Her hafta kötü veriyorsun artık buna son ver.

İçimde kalmasın. :D

Birisi bana 4-5 haftadır 1 puan veriyor ısrarla. Artık gerçekten sıkıldım bundan. Yahu bari 2 puan ver. Nasıl 1 puan verilir ya. Üstelik geçen haftada 5. oldum bu haftada 5.oldum ondan öncede 3.olmuştum yani forum ile doğru orantılı da olmuyor. :)

Bu haftayı da atlattık, yükselmişiz. :F Ayrıca başta tam puan verenlere sonra da yüksek veren herkese teşekkür ediyorum. :D

Sizleri tebrik ediyorum hak ettiniz. :Z @Yiğitt @denizz19 @Bully

MS'nin en büyük şokunu yaşadım şuan, gerçekten Sezen Aksu'nun eleneceğini hiç düşünmemiştim, sağlık olsun. :( @mrt-06
Haftaya Ölürüm Hasretinle geliyor mu :Z Bir tam vereyim. :Z

Vayy be. :D Hani her yarışmanın bir dönüm noktası olur ya buda o hesap. 🙄

Sezen Aksu için üzüldüm. En yüksek puanı ben vermiştim ona sanırım. @mrt-06 :(

@Yiğitt @Bully @denizz19 Tebrik ederim. :D

Özellikle Deniz benim verdiğim puana şaşırmış ama şaşırılacak bir şey yok sen kendin ilk haftalarda Sıla düşmanları var diye forumu ayağa kaldırmıştın ben o zaman sana demiştim ileride yükselecek diye. :D Bak dediğime geldin işte. :D

@cookies Her hafta kötü veriyorsun artık buna son ver.

İçimde kalmasın. :D

Birisi bana 4-5 haftadır 1 puan veriyor ısrarla. Artık gerçekten sıkıldım bundan. Yahu bari 2 puan ver. Nasıl 1 puan verilir ya. Üstelik geçen haftada 5. oldum bu haftada 5.oldum ondan öncede 3.olmuştum yani forum ile doğru orantılı da olmuyor. :)

Alper'ime laf yok.:A @cookies sen oy kullanmaya devam et.:Z

Kim o 1 veren.:( Bende de var öylesi.ss