Nesini hak ettim çok iyi bir şarkıydı. Ne güzel Sedef'im diyorsun öyle.Onu hakettin ama. Sen iyi vermiştin bana. Canım sedefim.
Nesini hak ettim çok iyi bir şarkıydı. Ne güzel Sedef'im diyorsun öyle.Onu hakettin ama. Sen iyi vermiştin bana. Canım sedefim.
Rihanna candır dimi @sokak sanati ergen tribi atma banaRiho'yu sen hele ben Tarkan'ı gözüme kestirdim. Kendi sezonumdan yalnız ben kalayım.
Hangisi.Ben sana tam verdim haftaya senin seveceğin şarkı var hareketli sanırım
Şarkın çok iyi değildi yoksa Yıldız'ı severim normalde.sen yıldıza düşük ver bir de konuş .ss
Nesini hak ettim çok iyi bir şarkıydı. Ne güzel Sedef'im diyorsun öyle.
onu bunu bırakın efe uysal-maskeli-billy diriliş ittifakı yapmış puanları hep aynı hepimizi tek tek gönericiler .ss @denizz19Riho'yu sen ele ben Tarkan'ı gözüme kestirdim. Kendi sezonumdan yalnız ben kalayım.
Rihanna candır dimi @sokak sanati ergen tribi atma bana
yalancı burnun uzıcak .ssHangisi.
Şarkın çok iyi değildi yoksa Yıldız'ı severim normalde.
Sırada ne var. Ona göre tam puan verebilirim.Çok güzel derim. O puan tam olsaydı birde o zaman gir sen beni.
Kadın tweetleriyle bile başlı başına bir idol.yalancı burnun uzıcak .ss
Sırada ne var. Ona göre tam puan verebilirim.
Üst sıralarımı zorlayacak bir şarkı sanırım.Umbrella. Bence tam puan alır.
Valla hepsi iyi veriyor sağolsunlar maskeli hariçonu bunu bırakın efe uysal-maskeli-billy diriliş ittifakı yapmış puanları hep aynı hepimizi tek tek gönericiler .ss @denizz19
Haftaya Ölürüm Hasretinle geliyor mu Bir tam vereyim.
Üst sıralarımı zorlayacak bir şarkı sanırım.
Sana hangisi lazımHangisi.
Şarkın çok iyi değildi yoksa Yıldız'ı severim normalde.
tabi senin elenme riskin yok cücük acuna konak almışsın daha yeni.ssValla hepsi iyi veriyor sağolsunlar maskeli hariç
@Harunnn60 sen bana laf mı atıyon bakayım sıla düşmanları var hala da sözümün arkasındayım
Doğru o yüzden her hafta 2. 3. oluyorsun.Valla hepsi iyi veriyor sağolsunlar maskeli hariç
@Harunnn60 sen bana laf mı atıyon bakayım sıla düşmanları var hala da sözümün arkasındayım
Vayy be. Hani her yarışmanın bir dönüm noktası olur ya buda o hesap. 🙄
Sezen Aksu için üzüldüm. En yüksek puanı ben vermiştim ona sanırım. @mrt-06
@Yiğitt @Bully @denizz19 Tebrik ederim.
Özellikle Deniz benim verdiğim puana şaşırmış ama şaşırılacak bir şey yok sen kendin ilk haftalarda Sıla düşmanları var diye forumu ayağa kaldırmıştın ben o zaman sana demiştim ileride yükselecek diye. Bak dediğime geldin işte.
@cookies Her hafta kötü veriyorsun artık buna son ver.
İçimde kalmasın.
Birisi bana 4-5 haftadır 1 puan veriyor ısrarla. Artık gerçekten sıkıldım bundan. Yahu bari 2 puan ver. Nasıl 1 puan verilir ya. Üstelik geçen haftada 5. oldum bu haftada 5.oldum ondan öncede 3.olmuştum yani forum ile doğru orantılı da olmuyor.
Ayy pistabi senin elenme riskin yok cücük acuna konak almışsın daha yeni.ss
Sıla kalite kadın seveni çoktur kıskançlık yapma haftaya 1 veririmDoğru o yüzden her hafta 2. 3. oluyorsun.