O zaman benden 1 alırsın hepTeşekkürler@turkuazz
@Bully ayak yapma bana zaten sinirliyim.ss @*YıldırıM* Man downu listeden çıkardım.
O zaman benden 1 alırsın hepTeşekkürler@turkuazz
@Bully ayak yapma bana zaten sinirliyim.ss @*YıldırıM* Man downu listeden çıkardım.
Kullandım canım
Dur bir genel yorum yapayım nasıl bir puan almışsın bakalım.Ben o kadar yüksek vermişken😱 Neyse intikam alacak fırsat tanıdım bana ben oysaki her şeyi silecektim.
Rapor Et. Deniz yaptı. Bu arada yalınayak kelimesini otomatik Yalina çevirebilir Ozan biliyorsun dimi.
O zaman benden 1 alırsın hep
Kullandım canım
Dur bir genel yorum yapayım nasıl bir puan almışsın bakalım.
Gerek yok çevirmeye kışkırmıyorum ben.
Ederi 1 puandı ama ben sana kıyak geçmedim ve tabii ki 1 verdim.Man Downu kullanacağım 1 verme.
Mükko dimi şarkım yine.
Yap bakalım. Bu cool şarkıya ne kadar vermişsin yada ederin neymiş.
Ederi 1 puandı ama ben sana kıyak geçmedim ve tabii ki 1 verdim.
Ederin yazdığını okudum o kadar da bitmedik ama ben şarkının ederinden bahsettim of neyse amma lafa tuttun beni mesajımı beğen ama cevap verme.Keşke cümleyi doğru okusaydında rezil olmasaydın.
Ben etiket yaptım.
Bana gelmedi ya da bakıp tınlamadım. Ne zaman atabiliyoruz en son.
Bu hafta slow şarkılar ön plandaydı benim için. Bunda şu sıralar efkarlı bir modda olmamın da etkisi vardır elbet.
Ahmet Kaya muhteşemdi. Şarkının sırf müziğine bile tam puan verilir etkilendim baya. Neyse haftaya eleniyorsun artık. @Yiğitt
Yıldız gacısı da çok sağlam gelmiş.ss En sevdiğim şarkılarındandır Çat Kapı. 2 haftadır iyi veriyorum Yıldız'a haftaya düşmesi dileklerimle. @xemrexxx
Sıla, Tarkan ve Seksendört de iyi gelmişler. @denizz19 @Maskeli Fedai @ozgur2113
Sezen'in şarkısını ilk duyuyorum. Güzel bir slowmuş ama bildiğim şarkılar karşısında ortalama alabildi. @mrt-06
Rihanna'nın şarkısı da bildiğim bir şarkıydı ama recapta fazla etkilenemedim. ss Ortalama bir şeyler aldı sanırım. @sokak sanati
Benim şarkıya 1.Bu hafta slow şarkılar ön plandaydı benim için. Bunda şu sıralar efkarlı bir modda olmamın da etkisi vardır elbet.
Ahmet Kaya muhteşemdi. Şarkının sırf müziğine bile tam puan verilir etkilendim baya. Neyse haftaya eleniyorsun artık. @Yiğitt
Yıldız gacısı da çok sağlam gelmiş.ss En sevdiğim şarkılarındandır Çat Kapı. 2 haftadır iyi veriyorum Yıldız'a haftaya düşmesi dileklerimle. @xemrexxx
Sıla, Tarkan ve Seksendört de iyi gelmişler. @denizz19 @Maskeli Fedai @ozgur2113
Sezen'in şarkısını ilk duyuyorum. Güzel bir slowmuş ama bildiğim şarkılar karşısında ortalama alabildi. @mrt-06
Rihanna'nın şarkısı da bildiğim bir şarkıydı ama recapta fazla etkilenemedim. ss Ortalama bir şeyler aldı sanırım. @sokak sanati
Bilerek bu modda dinledim ki iyi vermeyeyim diye.Yanlış bir gecede icmissin. Yarın bir daha dinle ayrıca gencsin ne efkarı.
Yok 1 vermedim. Şarkıya yeni yeni ısınıyorum dua et ki sürekli radyoda denk geldim yoksa 1 kesindi.Benim şarkıya 1.
Bilerek bu modda dinledim ki iyi vermeyeyim diye.
Yok 1 vermedim. Şarkıya yeni yeni ısınıyorum dua et ki sürekli radyoda denk geldim yoksa 1 kesindi.
Bana tam vermeliydin.Bilerek bu modda dinledim ki iyi vermeyeyim diye.
Yok 1 vermedim. Şarkıya yeni yeni ısınıyorum dua et ki sürekli radyoda denk geldim yoksa 1 kesindi.
Kullan artık şu Limon Çiçekleri'ni vereyim.Bana tam vermeliydin.
2 hafta sonra haftaya slow şarkıyla gelecem.Kullan artık şu Limon Çiçekleri'ni vereyim.