Saol senin izinden gidiyoruzhep ben mi yakalıcam çirkini iş üstündeyken helal iyi yakalamışsın
@Çiğdem- her yerde 😱
Saol senin izinden gidiyoruzhep ben mi yakalıcam çirkini iş üstündeyken helal iyi yakalamışsın
Ben hayatımda ismini dahi duymadım beni niye severler olarak etiketledin ki?Cookiesten olay tespit :
Şoookk olacaksınız...
@gözlemci @Harunnn60 @xemrexxx @destere @Aserat @Titanium @denizz19 ve diğer Kara ekmek severler :
Başrol oyuncumuzun güzelliğini ve zerafetini kıskanan ve güzelliğine gölge düşürmeye çalışan @Çiğdem- Asiyenin stilisti mi ? Yoksa stilistimi tavladı ?
Bu resimlerden göreceğiniz üzere Güzellik abidesi Asiyenin üstündeki tişört (veya kazak ) duvarla aynı renkte hatta deseni bile aynı.Bu @Çiğdem- in oyunu olabilir mi ?
Bu olay yaratan sahneden sonra kameraları @Çiğdem- e yöneltiyoruz.
Söyle bize eyy Çiğdem bu işle alakan nedir ? Güzelliğine gölge düştü mü sence yani bunu başardın mı ?
Etiket gelmedi ama bence bunlar illüminatinin oyunlarıCookiesten olay tespit :
Şoookk olacaksınız...
@gözlemci @Harunnn60 @xemrexxx @destere @Aserat @Titanium @denizz19 ve diğer Kara ekmek severler :
Başrol oyuncumuzun güzelliğini ve zerafetini kıskanan ve güzelliğine gölge düşürmeye çalışan @Çiğdem- Asiyenin stilisti mi ? Yoksa stilistimi tavladı ?
Bu resimlerden göreceğiniz üzere Güzellik abidesi Asiyenin üstündeki tişört (veya kazak ) duvarla aynı renkte hatta deseni bile aynı.Bu @Çiğdem- in oyunu olabilir mi ?
Bu olay yaratan sahneden sonra kameraları @Çiğdem- e yöneltiyoruz.
Söyle bize eyy Çiğdem bu işle alakan nedir ? Güzelliğine gölge düştü mü sence yani bunu başardın mı ?
@Çiğdem- illücü mü yani[emoji33]
etiket banada gelmedi ne iliminatio bee şimdide bunamı kaırştırdınız beniEtiket gelmedi ama bence bunlar illüminatinin oyunları
@Çiğdem- illücü mü yani[emoji33]
Ondan herşey beklerim Gerçi İllü bunu almazlar ama dışlarlar bunuetiket banada gelmedi ne iliminatio bee şimdide bunamı kaırştırdınız beni
@xemrexxx semrayı ağlattı ya o taylan.İnşallah hep partnersiz kalır .ss
@Çiğdem- Haleyi çirkinleştirmeye çalışmıssın ama yine seksi
Mutlu aile tablosu @vadikızı @Harunnn60
İlerde güzelliğiyle @Çiğdem- i çatlatacak olan Çiçek Umut
Hale yerine Asiyeyi seçen adam why ???
Üstelik hale sırılsıklam aşık .s.s.s.s
niye labeni diziden soğuttular artık hiç bir zevk alamıyorum konu inandırıcılığı sıfır
aslında desteksiz sallama şampiyonu dizi, diyerekten kestirip atsalardı yeterliydiekşi sözlükten alıntı @Çiğdem- @destere @MelankoliK @cookies @Aserat @denizz19 @vadikızı @Harunnn60
kadinin esini esinin erkek kardesi ile aldattigi dizi...
uvey annenin kizinin nisanlisina asik olup opustugu dizi.
dayinin yegeninin sevgilisine -nisanlisina asik oldugu dizi....
hani marjinal bizdik diye cem yilmaz in bir lafi vardir sanirim buraya tam uyuyor.
eskiden arada bir bakmaya çalışıyordum şimdi tam terkettim gibi yinede bazen dayanamayıp mineye gözatıyorumniye la
mineye sadece göz atıyo ndemek çaptan düştün yaniaslında desteksiz sallama şampiyonu dizi, diyerekten kestirip atsalardı yeterliydi
eskiden arada bir bakmaya çalışıyordum şimdi tam terkettim gibi yinede bazen dayanamayıp mineye gözatıyorum
baba çok masumdu şimdiki karakteri tam tersi hiç hoş değilbölümü izledim . mine-hale işbirliğini merakla bekliyoruz hale etkisiz eleman olur diyordum ama sırrı da öğrendi ömerle ilgili artık bişiler yapar
her bölüm bebekle ilgili aksiyon olmasın artık
asiye e çetin eski didişmelere başladı çetinin sarhoş adamla konuşması güzeldi
dizi 4 reytingin üstüne çıkmak istiyorsa psikopat semra geri dönmeli
aslanda iş yok anca @Çiğdem- i kunçun kunçun ettirir
@destere @Aserat @MelankoliK @cookies @vadikızı @Almila @denizz19
Etiket gelmedi ama bence bunlar illüminatinin oyunları
etiket banada gelmedi ne iliminatio bee şimdide bunamı kaırştırdınız beni
beni diziden soğuttular artık hiç bir zevk alamıyorum konu inandırıcılığı sıfır
pervinle ali @Çiğdem- le destereden daha önce kavuşacak @Almila @mrt-06 @denizz19Diziyi izleyen herkesi saat 23.20 de atv ye bekleriz
bunlarida eklemeleri gerek : Iki kardesin ayni erkekten hoslandigi dizi (baslarinda buda vardi )ekşi sözlükten alıntı @Çiğdem- @destere @MelankoliK @cookies @Aserat @denizz19 @vadikızı @Harunnn60
kadinin esini esinin erkek kardesi ile aldattigi dizi...
uvey annenin kizinin nisanlisina asik olup opustugu dizi.
dayinin yegeninin sevgilisine -nisanlisina asik oldugu dizi....
hani marjinal bizdik diye cem yilmaz in bir lafi vardir sanirim buraya tam uyuyor.
Pervin sen oluyorsun heraldebabaanneyle pervinin ilişkisi aynı benle @GunesinOglu @denizz19 @Çiğdem- @Almila @Aserat @Harunnn60 @destere
Bu diziye de forumda ilgi azaldı sanki.babaanneyle pervinin ilişkisi aynı benle @GunesinOglu @denizz19 @Çiğdem- @Almila @Aserat @Harunnn60 @destere