30 Ekim 2015 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güldür Güldür Show'un A/B'si artiş yaşamaya devam ediyor, artık 6 reytinge ulaştı. Skeçler bu sezon baya iyi, Kiralık Aşk düştükce izleyiciyi kendine çekebilir kolaylıkla.
Aynısını yazmaya girmiştim, son 2 haftadır skeçler harika hatta program bittikten sonra nete yüklenince bir daha izliyorum. :D Dediğin gibi daha da yükseleceğini düşünüyorum...

Kiralık Aşk ve Güldür Güldür Show'a tebrikler. :) Karagül beklediğim gibi düşüyor dizinin kemik izleyicileri (@denizz19) bile bırakmaya başladı. Çok uzattılar olayları..

Kısmetse Olur iyi gidiyor. Hemen 30'lu sıralara gelmiş Ütopya bile ilk 2 ay sonradan bu sıralara gelmişti. :D
Kanal D'de bugünde dizisi yok sanırım.Yılların kanalı ne hale geldi.
Kara Ekmek düşmüş sanırım geçen hafta daha iyiydi.
Güldür Güldür iyi gidiyor.

Kısmetse Olur iyi gidiyor. Hemen 30'lu sıralara gelmiş Ütopya bile ilk 2 ay sonradan bu sıralara gelmişti. :D
Güllerin Savaşı var, ne dizisi yoku? :T:

Arka sokakları kovmanın bedeli

Güllerin Savaşı var, ne dizisi yoku? :T:
güllerin savaşı tekrar mı doğruyla twitterdan duymuştum :F @Yiğtt yakında perşembede boşta kalacak Arzuhan yalçındağ ve pelin bütün bir dizileri harcıyacak

Beyaz Show dün Eda Ece yle Mükemmeldi, iyi de gitmiş:) sırf eda için izledim, izlediğime değdi!

Total ve ABC1'de de Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz zirvede, sonuç olarak izlediğim diziler zirveyi paylaşıyorlar. Umut ederim Kurtlar Vadisi'de yükselir.
Her hafta böyle olur inşallah EDHO 11 aldı darısı Dirilişin başına, bu haftaki bölüm hakediyor olacak gibi. :D Kvpde başka kanala geçmeli bence.