Almila'dan Yeni Dizi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
284

senariste güvenim sonsuz ama başroldeki oyuncuyu sevmedim :))

Almilacık dizi yaparda okunmazmı :A

Okunur ama başrolde daha iyi biri olmalıydı :)

ayol bir kere @Çiğdem- halktan biri @dizi kolik öyle mi :A
Senin Total dizine inat AB'de 1. olmaya geliyoruz @Almila'mla.🙄 Benim rol alıp da AB'ye hitap etmeyen dizim mi var? :X @denizz19'un dizisi bile benim sayemde az biraz AB'de ilgi görüyordu. :A

Hilal'im tatlım bizim forumda bana yakışıklı bir partner bulmak zor olur. :T: Biliyorsun dizilerde partnerler arasındaki uyum çok önemli. Hem güzelliğimin gölgelenmesini de istemem. :F BodyForumTr'den mi transfer etsek birilerini? :J

Senin Total dizine inat AB'de 1. olmaya geliyoruz @Almila'mla.🙄 Benim rol alıp da AB'ye hitap etmeyen dizim mi var? :X @denizz19'un dizisi bile benim sayemde az biraz AB'de ilgi görüyordu. :A

Hilal'im tatlım bizim forumda bana yakışıklı bir partner bulmak zor olur. :T: Biliyorsun dizilerde partnerler arasındaki uyum çok önemli. Hem güzelliğimin gölgelenmesini de istemem. :F BodyForumTr'den mi transfer etsek birilerini? :J
ay vaktini nerelerde geçiriğidini de açıkladı pis :F

bir kere Almila mohocu yani kendisi total:A

ay vaktini nerelerde geçiriğidini de açıkladı pis :F

bir kere Almila mohocu yani kendisi total:A
Ay baktım, var mı? Yani ne var? :ppp: Ay @Almila kız vücutları görmen lazım, insan bi tuhaf oluyor. Başrolü ordan bulalım. Bak kızım zaten senin rahmetli Meral Okay'dan eksiğin yok, fazlan var. Keşfedelim bir yıldız ordan. :J

Onunla ne alakası var? :X Alakaya maydonoz yani Emre. :F

Yuh, daha dün bunlar tartışmamışlar mıydı? (b) @mrt-06

Bu arada aşkolsun Hilal, bana etiket göndermemişsin? @Almila
Çok özür dilerim ya Aserat ın konusunda kopyala yapıştır yaptım :(
Ay baktım, var mı? Yani ne var? :ppp: Ay @Almila kız vücutları görmen lazım, insan bi tuhaf oluyor. Başrolü ordan bulalım. Bak kızım zaten senin rahmetli Meral Okay'dan eksiğin yok, fazlan var. Keşfedelim bir yıldız ordan. :J

Onunla ne alakası var? :X Alakaya maydonoz yani Emre. :F
Hahahah buluruz tatlım :F

Gerçi görsel olarak My ve Kösem'den alıntı alayım diyordum resimleri ama ordada vardır mutlaka beğendiğin :F

Konu apayrı olacak orası ayrı :X

Arkadaşlar bu arada kimse yokken burada Esra vardı. İnanın başrol de ondan başkasını oynatmam söz konusu bile olamaz 😉 @destere @cookies

Çok özür dilerim ya Aserat ın konusunda kopyala yapıştır yaptım :(

Hahahah buluruz tatlım :F

Gerçi görsel olarak My ve Kösem'den alıntı alayım diyordum resimleri ama ordada vardır mutlaka beğendiğin :F

Konu apayrı olacak orası ayrı :X

Arkadaşlar bu arada kimse yokken burada Esra vardı. İnanın başrol de ondan başkasını oynatmam söz konusu bile olamaz 😉 @destere @cookies

MY'den Aras Bulut İynemli, Burak Özçivit, Engin Öztürk Kösem'den Kadir Doğulu var tatlım. :J

Tatlımmm. :bhr: Bir tanemsin. Kar tanemsin. :love1: