- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
İngilizce terim olan Verse
Hiç bu yönden düşünmemiştim![]()
İşte hangisi o diyorum
İngilizce terim olan Verse
Hiç bu yönden düşünmemiştim![]()
Drake'in mısralarını diyorum. Neden başka yerde arıyosun cevabı?İşte hangisi o diyorum![]()
Drake'in mısralarını diyorum. Neden başka yerde arıyosun cevabı?![]()
Ben Rihanna dinlemiyorum, şarkılarını da tanımam. Kiminle düet falan. O tür laflar da söyleyemem o yüzden.Neyse ben farklı anladımThe Monster mı Love The Way You Lie mı diyordum
![]()
Neyse ben farklı anladımThe Monster mı Love The Way You Lie mı diyordum
![]()
Yarın kullanırım oyumu, başarılar herkese.VE OYLAMA BAŞLADI!
01-KATY PERRY-E.T.
02-BARIŞ MANÇO-AYNALI KEMER
03-SEKSENDÖRT-KAL ÖLENE KADAR
04-AHMET KAYA-HANİ BENİM GENÇLİĞİM
05-RIHANNA-WHAT'S MY NAME
06-DEMET AKALIN-TÜRKAN
07-MUSTAFA CECELİ-İLLE DE AŞK
08-SEZEN AKSU-PİŞMAN OLDUĞUN ZAMAN
09-YALIN-KEYFİ YOLUNDA,AŞKI SONUNDA
10-SILA-YABANCI
11-YILDIZ TİLBE-ÇAT KAPI
12-TARKAN-İŞİM OLMAZ
Not : Son oy yollama tarihi 02.11.2015 Pazartesi günü saat 18.00'dir!
Not : Jüriler en çok sevdiğine 12,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 11, en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.
Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.
Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.
Herkese başarılar
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @tolgab @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @Felon @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @MelankoliK @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
Görünmüyor ilk sayfada.VE OYLAMA BAŞLADI!
01-KATY PERRY-E.T.
06-DEMET AKALIN-TÜRKAN
10-SILA-YABANCI
11-YILDIZ TİLBE-ÇAT KAPI
12-TARKAN-İŞİM OLMAZ
Not : Jüriler en çok sevdiğine 12,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 11, en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Herkese başarılar
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @tolgab @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @Felon @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @MelankoliK @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
Ben niye en baştayım.VE OYLAMA BAŞLADI!
01-KATY PERRY-E.T.
06-DEMET AKALIN-TÜRKAN
10-SILA-YABANCI
11-YILDIZ TİLBE-ÇAT KAPI
12-TARKAN-İŞİM OLMAZ
Herkese başarılar
Ekledikten sonra etiketleseydin o zaman, tersten yapmışsın.@mrt-06 şimdi eklediğim için olabilir mi![]()
Ekledikten sonra etiketleseydin o zaman, tersten yapmışsın.![]()
Oylarımı yarın ya da pazar günü veririm![]()
Yasaklar çiğnenmek içindir gülümPazar vermek yasak![]()
Şarkıma 7+ demiştin fikrin değişmedi dimiNeyse oy kullan da![]()
Şarkıma 7+ demiştin fikrin değişmedi dimi![]()