Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Polat Şaşmaz aga konuda herkesin önünde senden özür diliyorum. diyeceksin neyin özürü kanal d ye geçtiğimizde biz hepimiz taklalar atarken sen burda eleştirmiş atv den ayrılmayacaktık demiştin zaman seni haklı çıkardı helal olsun. senin dediğine geldim bugün itibariyle şuan atv de olsak en kötü 10 reytingle yolumuza devam ediyorduk
doğru polat şaşmaz ilk gün bunu söylemişti biz atv den kurtulduk diye sevindik ama kanald atv yi mumla arattı hiçbir özel yayın politikası gütmedi tantımına önem vermedi diziyi reklam manyağı yaptı yerli yersiz koyarak seyirciyi soğuttu dünkü yeni bölümde tam 5 reklam vardı reklamda reklam olsa dalga geçer gibi paso HDP reklamı

doğru polat şaşmaz ilk gün bunu söylemişti biz atv den kurtulduk diye sevindik ama kanald atv yi mumla arattı hiçbir özel yayın politikası gütmedi tantımına önem vermedi diziyi reklam manyağı yaptı yerli yersiz koyarak seyirciyi soğuttu dünkü yeni bölümde tam 5 reklam vardı reklamda reklam olsa dalga geçer gibi paso HDP reklamı
ya aga hiç sorma atv yi yeminle mumla arıyorum 13 yıllık yayın hayatında vadi hiçbi kanaldan bu kadar büyük zarar görmedi. 7 reyting bile alamıyoruz bütün sorumlu kanaldır kimse hikaye anlatmasın

ya aga hiç sorma atv yi yeminle mumla arıyorum 13 yıllık yayın hayatında vadi hiçbi kanaldan bu kadar büyük zarar görmedi. 7 reyting bile alamıyoruz bütün sorumlu kanaldır kimse hikaye anlatmasın
aga ben anlamdım bu işi tnt kanalında bile bölümlere göre reytingde hareket oluyordu burda hiç fark etmiyor garip diğer dizilerini bilmem ama vadi için böyle

5c18286129a0f8cd92c35eb65aedc192.jpg

Ülke tv de Mehmet Çelik Turgay Güler var harika

@-KADİR- bu Mehmet Çelik. Pana filimin haşhaşi dizisinin konsept danışmanı