Gelecek bölümde duygusal bir sahne yazdım sana, yani varsın ve okuyacaksın.Yokum okumayacağım![]()
Aynı şeyi elli kere söylemek istemiyorum, ama sonraki bölümlerde geleceksin.Aynen bende okumayacağım.![]()
Gelecek bölümde duygusal bir sahne yazdım sana, yani varsın ve okuyacaksın.
Aynı şeyi elli kere söylemek istemiyorum, ama sonraki bölümlerde geleceksin.![]()
Bekliyorum yorumunu.15. Sezona girdi heralde
Her sezon 1er 2 şer bölüm
Okuycam![]()
Gıcıklık yapmasana. .ssGelecek bölüm okurum![]()
Beğendiğine sevindim, teşekkür ederim.Okurken ben yokum zannettim ama en sonda kendimi görünce sevindimGüzel olmuş bölüm
![]()
sennn kendi oyunculuğuna bak ayoll heryerde karşıma çıkıyorsun orda bile sinir ediyorsun beni
Zamanla, zamanla, zamanla.Bende yokum başını sonunu okudum ortasını okumam![]()
Beğendin mi peki bölümü?sennn kendi oyunculuğuna bak ayoll heryerde karşıma çıkıyorsun orda bile sinir ediyorsun beni![]()
güzel ama akrakterlerimizi daha iyi yansıtabilirsin bence yanı @xemrexxx hiç olmamış farklı birisi gibi ayollZamanla, zamanla, zamanla.
Beğendin mi peki bölümü?![]()
Her şey yavaş yavaş rayına oturacak, merak etme.güzel ama akrakterlerimizi daha iyi yansıtabilirsin bence yanı @xemrexxx hiç olmamış farklı birisi gibi ayoll![]()
neyim varmış kenarın dilneri.ssgüzel ama akrakterlerimizi daha iyi yansıtabilirsin bence yanı @xemrexxx hiç olmamış farklı birisi gibi ayoll![]()
Kaderim buysa çekerim.