Muhteşem Yüzyıl Çiğdem Ön Gösterim

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,053
Puanı
1,061
(Padişah Dennis odasında oturuyordur, vücudunun tahtı dolduramaması nedeniyle yine sinirlidir. Terziler gelir ve kıyafetleri dener. Sıra kavuğa gelir.)

Dennis: Ben size kafama göre büyük kavuk yapın demedim mi, kıvırcık saçlarımı bozuyorsunuz hep'' Kellenizi vurduracağım sizin. Çükübiks Ağa!!
Çükübiks Ağa: Buyrun haşmetli sultanım
Dennis: Ben size demedim mi masa örtüsü istemiyorum odamda diye?
Çükübiks Ağa: Ama Valide Sultanımızın çeyizliğiymiş onlar,kaldırmayın dedi
Dennis: Kaldıracaksınız, gördükçe masa örtüsünü çekmek istiyorum böyle üstündekiler yere düşsün o sırada bağırayım istiyorum. Ayrıca balkona da demir parmaklık taktırın, bazen öyle bakarken atlamak istiyorum aşağıya. Benim psikolojimi ne bozdu böyle :(

(O sırada kapı açılır içeri Huysuz Valide Sultan girer)
Dennis: Validem hoşgeldiniz.
Huysuz Sultan: Biricik yavrum, anasının kuzusu, kıvırcığım benim sana bir sürprizim var.Senin için yeni bir eş buldum. Bak ne kadar güzel...
Dennis: Yine mi? Hani nerede?
Huysuz Sultan: İşte burada
Çükübiks Ağa: Nerede sultanım?
Huysuz Sultan: Ay kız arkamda ne yapıyorsun, benim endamımın arkasında gözükmezsin tabii, Allah seni. (Çiğdem'i tutar ve öne çıkarır)
Dennis: Bu mu kız, fena oluyorum.
Çükübiks Ağa: Vallahi ve tillahi benim bile daha fazla kıvrımlı hatlarım var vücudumda, abooovv...
Çiğdem: (Dennis'e bakar) Erkeğim benim (Öpücük atar)
Dennis: Hayırrrr (masa örtüsünü çeker, üzerindeki eşyalar yere düşer ve Dennis bayılır)
Huysuz Sultan: Aaaa oğluşum, çekil kız şuradan (Çiğdem'i iter, Çiğdem arkadaki Selim Ağa'nın kucağına düşer)
Selim Ağa: Sonunda seni buldum
Çiğdem: Ay burada da mı? (Çiğdem bayılır)
Selim Ağa: Ohey aşkımız Hürrem ve Süleyman gibi başladı efsane olacağız inşallah biz de...

222.png

@Çiğdem- @destere @sürgünüm @mrt-06 @GunesinOglu @sokak sanati @Bully @DarkLeqenD @tolgab @vadikızı @cookies @Almila @Aserat @Harunnn60 @MelankoliK @turkuazz @ABAY_06 @*YıldırıM* @EFE UYSAL

giriş mükemmel olmuş @Çiğdem- i yedirmeyiz kıvırcık salatasına :)) final kucakta bitmiş sevdim finali :) umarım devamında içine etmezsin :)

Bölümü çok iyi olmuş.:F Dennis padişahın total huyları çok iyi yazılmış.:F Çiğdem ile destere'nin karşılaşması da cok iyi.:F

giriş mükemmel olmuş @Çiğdem- i yedirmeyiz kıvırcık salatasına :)) final kucakta bitmiş sevdim finali :) umarım devamında içine etmezsin :)
ayol harem ağasısın alt takımlar yok çok heveslenme:A

Bölümü çok iyi olmuş.:F Dennis padişahın total huyları çok iyi yazılmış.:F Çiğdem ile destere'nin karşılaşması da cok iyi.:F
bu ön gösterim 1.bölüm pazar ya da pazartesi çiğdemin tüm entrikalarını görüceniz:A

Beni yine en çok destere güldürecek gibi. :F Destere Operasyonu dizine bayağı gülüyordum. :D

Güzel olmuş da yalnız dizinin adı bu olamaz bölümün kuralları gereği gerçek dizi isimlerini kullanamıyorsun bilesin. :A @xemrexxx

Beni yine en çok destere güldürecek gibi. :F Destere Operasyonu dizine bayağı gülüyordum. :D

Güzel olmuş da yalnız dizinin adı bu olamaz bölümün kuralları gereği gerçek dizi isimlerini kullanamıyorsun bilesin. :A @xemrexxx
zaten muhteşem yüzyıl çiğdem diye dizi yok ki :) mesela adanalı deniz ( :A ) diye dizi yapsam olmıcak mı şimdi :F hem belki ben ingiltere tarihindeki muhteşem yüzyıldan ilham aldım :F

Ön gösterim böyleyse bölümün tamamını düşünemiyorum, eline sağlık @xemrexxx. :X

Ama Çiğdem'i temsil etmesi için tatlılar tatlısı Ayşegül yerine çirkin birini bulsaydın keşke. :A

Kızın adını kirlettin.:F Herkes kötü bilecek kızı.:F
daha neler yapacak neler:A

Ön gösterim böyleyse bölümün tamamını düşünemiyorum, eline sağlık @xemrexxx. :X

Ama Çiğdem'i temsil etmesi için tatlılar tatlısı Ayşegül yerine çirkin birini bulsaydın keşke. :A
çiğdemin boyutlarında oyuncu bulmak zor oldu dirket çiğdemin kendisini koysam dizi reytingsizlikten kaldırıldı zaten :F

zaten muhteşem yüzyıl çiğdem diye dizi yok ki :) mesela adanalı deniz ( :A ) diye dizi yapsam olmıcak mı şimdi :F hem belki ben ingiltere tarihindeki muhteşem yüzyıldan ilham aldım :F
İşte @pompy sen de böyle sağlam cevaplar verseydin belki Arka Sokaklar ismini kullanman kabul görürdü. :F