Meryem Uzerli Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@destere @sürgünüm @sokak sanati @mrt-06 @EFE UYSAL @xemrexxx @cookies
@Harunnn60 @Yiğitt ayollll kadının makyaj yapmasına bile gerek yok direk kendi tipiyle zombi dizilerinde rahat oynar makyaj masrafıda çıkmaz the walking dead bu kadını kaçırmasın bence :F:F:F
10440863_814192271966642_4483548691684123628_n-png.40042

niye ki herkes fotoğraflarda güzel gözükme çabası içinde olmak zorunda mı sen irem dercinin pasaport fotolarını görmedin mi :A

Forumda resimler bölümünde daha çok fiziksel güzellik yorumlanıyor. Bende fiziksel yönünü yorumladım. Yanlış bir şey demedim yapmadım da. Oyunculuğunu tartışacak yer değil burası.:X

Forumda resimler bölümünde daha çok fiziksel güzellik yorumlanıyor. Bende fiziksel yönünü yorumladım. Yanlış bir şey demedim yapmadım da. Oyunculuğunu tartışacak yer değil burası.:X
oyunculuk tartışmadım zaten kendisinin oyuncu olduğunu söyledim sadece yani 1.vasfı oyunculuk :) güzellik değil :)) fiziksel güzellik yorumlaması bizim forumun totoşluğu :D

oyunculuk tartışmadım zaten kendisinin oyuncu olduğunu söyledim sadece yani 1.vasfı oyunculuk :) güzellik değil :)) fiziksel güzellik yorumlaması bizim forumun totoşluğu :D

Foruma ayak uydu o zaman.:F beni ilgilendirmiyor ve ilginç alıntılar yapma başlık altında.:F