dibin düştü ama eleem keder dimiIyy ne itici fotolar.
dibin düştü ama eleem keder dimiIyy ne itici fotolar.
Aaa aynen hemen gelsin diziye.@destere @sürgünüm @sokak sanati @mrt-06 @EFE UYSAL @xemrexxx @cookies
@Harunnn60 @Yiğitt ayollll kadının makyaj yapmasına bile gerek yok direk kendi tipiyle zombi dizilerinde rahat oynar makyaj masrafıda çıkmaz the walking dead bu kadını kaçırmasın bence
Aynen bu ne böyle. Kadın iş bulamıyor bari TWD'de figüran olsun, ona hazırlık yapıyor zaar.@destere @sürgünüm @sokak sanati @mrt-06 @EFE UYSAL @xemrexxx @cookies
@Harunnn60 @Yiğitt ayollll kadının makyaj yapmasına bile gerek yok direk kendi tipiyle zombi dizilerinde rahat oynar makyaj masrafıda çıkmaz the walking dead bu kadını kaçırmasın bence
Aaa aynen hemen gelsin diziye.
twd izledikten sonra yoll kenarında böyle bekleyen birisi görsem karanlık havada hemde ayy vlla korkudan ölürüm herhaldeAynen bu ne böyle. Kadın iş bulamıyor bari TWD'de figüran olsun, ona hazırlık yapıyor zaar.
bunun türkçesi ksıkançlıktan 40 parçaya bölündüm imdat demek@destere @sürgünüm @sokak sanati @mrt-06 @EFE UYSAL @xemrexxx @cookies
Cınım eğer bu kadın zombi olursa o dizi empireyi sollar.Böyle zombi olsun kendimi ona feda ederim benide zombi yapar beraber insan avlarız[emoji7]@destere @sürgünüm @sokak sanati @mrt-06 @EFE UYSAL @xemrexxx @cookies
meryem ''pinkoctober'' etkinliğinde @Çiğdem- le @sokak sanati yine ortaklaşa çatlıyor @destere @sürgünüm @Harunnn60 @mrt-06 @Aserat @cookies @Jonsnow
Ekli dosyayı görüntüle 46966 Ekli dosyayı görüntüle 46967 Ekli dosyayı görüntüle 46968 Ekli dosyayı görüntüle 46969 Ekli dosyayı görüntüle 46970
zaten manken değil oyuncu olduğu için önemli bir şey değil mesleğinde tipiGün geçtikçe daha bir çirkin oluyor bu kadın. Turuncu saça geri dönsün.
zaten manken değil oyuncu olduğu için önemli bir şey değil mesleğinde tipi
müdahele etmedim ki defol yorum yapma mı yazmışım görüşümü belirttim ))Hiç yorum yapamayacakmıyım. Sadece güzeldi ama artık güzel gelmiyor dedik. Ne bu müdahale aşkı.
müdahele etmedim ki defol yorum yapma mı yazmışım görüşümü belirttim ))
baskı falan kurmadım kendi bildiğimi söyledim oyuncu olanda ilk aradığım şey güzellik değil bnmNiye engel oluyorsun böyle bir baskı kurmaya çalışıyorsun o zamn.
baskı falan kurmadım kendi bildiğimi söyledim oyuncu olanda ilk aradığım şey güzellik değil bnm
niye ki herkes fotoğraflarda güzel gözükme çabası içinde olmak zorunda mı sen irem dercinin pasaport fotolarını görmedin miFotoğraflar konusunda bunu söylemen doğru olmuyor işte.
niye ki herkes fotoğraflarda güzel gözükme çabası içinde olmak zorunda mı sen irem dercinin pasaport fotolarını görmedin mi
oyunculuk tartışmadım zaten kendisinin oyuncu olduğunu söyledim sadece yani 1.vasfı oyunculuk güzellik değil ) fiziksel güzellik yorumlaması bizim forumun totoşluğuForumda resimler bölümünde daha çok fiziksel güzellik yorumlanıyor. Bende fiziksel yönünü yorumladım. Yanlış bir şey demedim yapmadım da. Oyunculuğunu tartışacak yer değil burası.
oyunculuk tartışmadım zaten kendisinin oyuncu olduğunu söyledim sadece yani 1.vasfı oyunculuk güzellik değil ) fiziksel güzellik yorumlaması bizim forumun totoşluğu
niye işin doğrusu forumun yaptığı mı yoksa forumda kural mı var ay neyse sen çatlamaya devam etForuma ayak uydu o zaman. beni ilgilendirmiyor ve ilginç alıntılar yapma başlık altında.